Kuva: Mari Korpua

Oulu lakkauttaa Keiskan, Kuivasojan ja Lämsänjärven koulut sekä Myllyojan koulun Sanginsuun yksikön -rahaa tapahtuma-areenaan ja jalkapallostadioniin

20.06.2023 08:57 - Jussi Häkkilä

Oulun kaupunginvaltuusto päätti eilen lakkauttaa Keiskan, Kuivasojan ja Lämsänjärven koulut sekä Myllyojan koulun Sanginsuun yksikön.

Oulun kaupunginvaltuusto päätti eilen lakkauttaa Keiskan, Kuivasojan ja Lämsänjärven koulut sekä Myllyojan koulun Sanginsuun yksikön. Takkurannan, Tirinkylän ja Ylikylän koulut jatkavat, mikäli oppilasmäärä ei laske tulevan syksyn oppilasmäärästä 20 prosenttia. Pikkaralan koulu jatkaa toimintaa, jos koulussa on vähintään 20 oppilasta.
Lisäksi valtuusto päätti, että kaupunki tulee omistajaksi perustettavaan Areena-yhtiöön korkeintaan 49,9:n prosentin osuudella. Sijoitus on enintään 50 miljoonaa euroa. Tapahtuma- ja elämysareenan rakentaminen käynnistyisi aikaisintaan vuonna 2028, ja kestäisi pari-kolme vuotta. Valtuusto päätti myös myöntää OTC Stadion Oy:lle 4,2 miljoonaa euroa investointiavustusta Heinäpään jalkapallostadionin rakentamista varten.

Lue myös: Oulun Keiskan, Kuivasojan ja Lämsänjärven koulut sekä Myllyojan koulun Sanginsuun yksikkö lakkautetaan

Kilpailut

Uusimmat