Pohjois-Suomen aluehallintoviraston mukaan Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen kouluterveydenhuollon määräaikaistarkastukset eivät toteudu kaikilta osin lainsäädännön mukaisesti.
Lisäksi kunniamaininnan saivat työt Parolan yhteiskoulusta Hattulasta ja Kivikon koulusta Kemistä.
Oulun yliopisto on läpäissyt Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen toteuttaman auditoinnin.
Kempeleen Linnakankaan koulun yhdeksänvuotiaan oppilaan ripeän toiminnan ansiosta koululla tänä aamuna syttynyt uhkaava palonalku saatiin sammutettua ajoissa.
Poliisi on saanut valmiiksi Limingan Liminganlahden koulussa tammikuussa tapahtuneen väkivallanteon esitutkinnan ja juttu siirtyy syyteharkintaan.
Ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen kevään toinen yhteishaku alkoi eilen.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Centria-ammattikorkeakoululle 490 000 euroa 20:n sairaanhoitajan kouluttamiseen.
Perusopetuksen jälkeisten koulutusten yhteishaku alkoi tänään ja päättyy 19. ensi kuuta.
Joukko alaikäisiä tappeli eilen Ranuan koulun pihalla.
Oulun ammattikorkeakoulun rehtori Heidi Fagerholmia haastattelee Jussi Häkkilä.
Centria-ammattikorkeakoulu, Satakunnan ammattikorkeakoulu ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu ovat solmineet yhteistyösopimuksen.
Kajaanin ammattikorkeakoulu aloittaa ensi syksynä sairaanhoitajien monimuotokoulutuksen Raahessa kolmen vuoden tauon jälkeen.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Lapin yliopistolle 11 väitöskirjatutkijan paikkaa osana tohtorikoulutuksen uusien käytänteiden pilotointia.
Suomen konservatorioliiton toiminnanjohtaja Taija Lähdetietä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun kauppakamari on palkinnut Ravelast Oy:n vuoden kouluttautujana.
Oulaisten kaupunginvaltuusto on hyväksynyt kaupunginhallituksen esityksen, jonka mukaan Piipsjärven koulun oppilaat siirretään pääsääntöisesti Juho Oksan koululle ja vakituinen henkilökunta kaupungin muihin yksiköihin elokuusta alkaen ja koulutyö Piipsjärven koulussa lakkaa kesäkuun alussa.