Oulun teatteri sekä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijat etsivät yhteiskunnallista teatteria yhteisellä kurssilla marraskuussa.
Senaatti-kiinteistöt on myynyt Oulussa Tuiran kaupunginosassa sijaitsevan entisen koulukiinteistön Y-K Oy Finlandille ja Hongisto Oy:lle.
Ylikomisario Jyrki Kivirintaa Oulun poliisilaitokselta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi on tänään selvittänyt myös oululaiseen Merikosken lukioon kohdistunutta koulu-uhkausta.
Rehtori Piritta Rossia haastattelee Jussi Häkkilä.
Lapin poliisilaitos valvoi eilen tehostetusti liikennettä koulujen läheisyydessä etenkin Rovaniemen ja Ranuan alueilla.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten perhekeskuspalveluiden ylilääkäri Teemu Parpalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi valvoo liikennettä tällä ja ensi viikolla etenkin koulujen lähistöllä ja suojateillä.
Tämän lukuvuoden koulutyö käynnistyy lähes kaikissa peruskouluissa ensi viikolla, yleisimmin ensi keskiviikkona, kuten esimerkiksi Oulussa, Rovaniemellä ja Kokkolassa.
Lapin yliopisto, Lapin ammattikorkeakoulu ja Rovaniemen kaupunki sateenkaariliputtavat monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden kunniaksi ensimmäisen kerran huomenna.
Oulun kaupunginhallitus hyväksyi eilisessä kokouksessaan Pohjois-Ritaharjun koulurakennuksen myynnin Hoivatiloille.
Oulun Hiukkavaarassa järjestetään viikonloppuna HIUKKA22 -harjoitus, johon osallistuu lähes 300 henkilöä.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt rahoituksen Oulun ja Itä-Suomen yliopistojen sekä Kajaanin yliopistokeskuksen BIOKAINUU-hankkeelle, jossa tavoitteena on tukea biotuotetehtaan investoinnin toteutumista ja metsäbiotalouden muuta teollista toimintaa tutkimus- ja kehitystoimenpiteillä sekä vahvistamalla alan osaamista.
Oulun poliisi luonnehtii viime viikonloppua normaaliksi koulujen päättäjäisviikonlopuksi.
Hakijoita koulutukseen oli kaikkiaan 120 ja 66 kutsuttiin haastatteluun valintakokeen kirjallisen osuuden pisteiden perusteella. Hakijoita oli runsaasti Selänteen Peruspalvelukuntayhtymän alueelta, mutta myös eri puolilta Suomea. Opiskelijaryhmään valitaan valintakokeen kokonaispistemäärän perusteella 30 opiskelijaa.
Raahen opetustoimen Liikkuva koulu -kehittämistyöryhmä järjestää tällä viikolla Pattasten yläkoululaisille jo perinteeksi muodostuneen Meriliikuntaviikko-tapahtuman.