Poliisi on ottanut kiinni haapajärvisen miehen epäiltynä Haapajärven yläkoululla viikonloppuna tehdyistä tihutöistä.
Jussi Häkkilän haastateltavana Oulun yliopistosta kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunnasta va. dekaani Sari Harmoinen.
Ammattikorkeakouluinsinöörikoulutukset Raahessa jatkuvat myös ensi vuonna, kun yhteistyötä Kajaanin ammattikorkeakoulun kanssa on päätetty jatkaa.
Valtion toimitiloista vastaava Senaatti-kiinteistöt peruskorjaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen pääkoulurakennuksen Inarissa ja toteuttaa koululle uuden Paja-rakennuksen.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, TE-palvelut, maakuntaliitto ja Pyhännän kunta ovat perustaneet alueellisen koordinaatioryhmän pohtimaan toimia Pyhännällä irtisanottujen uudelleen kouluttamiseksi ja työllistymiseksi sekä yritystoiminnan uudelleen aktivoimiseksi ja alueen kärkihankkeiden edistämiseksi.
Valtion toimitiloista vastaava Senaatti-kiinteistöt aloittaa uuden päärakennuksen rakennuttamisen Valtion koulukotien Limingan koulutuskeskuksen lastensuojeluyksikköön.
Inarin Ivalossa sijaitsevaan koulukeskus Kaarteeseen kohdistui koulu-uhkaus eilen noin klo 18:n aikaan.
Oulun yliopistossa alkaa ensi vuoden syksyllä uusi lääketieteen tekniikan koulutus.
Kemin eilen kokoontunut kaupunginvaltuusto päätti tulevaisuuden kouluverkosta.
Normaalikoulun lukio siirtyy yliopiston Linnanmaan kampuksen lounaislaidalla sijaitsevaan Ympäristötietotaloon Paavo Havaksen tielle. Normaalikoulun alakoulu siirtyy yläkoulun tontille tuotavaan ns. moduulikouluun ja myös osa yläkoulun toiminnoista siirtyy moduuliväistötiloihin. Suurin osa yläkoulun tiloista on kuitenkin edelleen opetuskäytössä.
Suomen Punaisen Ristin ensiaputoiminnan ja päihdetyön suunnittelija Kati Laitilaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Tapahtuman järjestävät yhdessä Oulun yliopisto ylioppilaskunta OYY, Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO sekä Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako.
Rehtori Petri Kuljua sekä Teijo Hildeniä ja Hannu Lukinia haastattelee Jussi Häkkilä.
Centria-ammattikorkeakoulun ja Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän erikoiskasvien viljelyn ja jatkojalostuksen potentiaalia tutkinut hanke on päättynyt.
Oulun yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan sisäilman laadun ja muiden sisäilmatekijöiden asianmukainen hallinta kouluissa ja päiväkodeissa on tärkeää, koska niillä on todettu olevan merkittäviä vaikutuksia terveyteen ja suorituskykyyn.
Digillä terveysvalmennusta -hankkeen projektipäällikkö Erika Kukkosta haastattelee Jussi Häkkilä.