Oulun Intiön puukasarmialueen vuonna 1881 rakennettu museosuojeltu upea hirsikartano saa uuden elämän Kasarmiklubina. Joonas Piippola osti tilan Oulun kaupungilta huutokaupasta. Tanssikoulu Vamos muuttaa sinne syksyllä ja kartanoon rakentuu myös hienot juhla- ja saunatilat.
Oulun yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu ja Caverion Suomi Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen koulutus-, opetus- ja tutkimusyhteistyöstä.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella on kahden viime vuoden ajan edistetty maaseudun yrittäjien liiketoimintaosaamista, työkykyä ja hyvinvointia.
Ilmasotakoulun Hävittäjälentolaivue 41 järjestää ensi viikolla Leka 21 -lentotoimintaharjoituksen Rovaniemen tukikohdassa.
Tartunta todettiin luokan oppilaalla. Altistuneiden jäljittäminen on käynnissä. Karateeni jatkuu kaksi viikkoa ja koskee noin kahtakymmentä oppilasta sekä luokkaa opettaneita opettajia.
DNA, Business Oulu, sivistys- ja kulttuuripalvelut, Hiukkavaaran koulu ja Playsign toteuttavat yhdessä 5G-pilotin Hiukkavaaran koulussa. BusinessOulun yhteyspäällikkö Heikki Huhmo oli Marjan jututettavana Pookin päivässä.
Kemin kaupunki on solminut uuden kolmevuotisen kumppanuussopimuksen Lapin yliopiston, Ammattiopisto Lappian ja Lapin ammattikorkeakoulun kanssa
Oulun lukiokoulutuksen johtotiimi päätti tänään, että kevään 2021 vanhojen tanssit siirretään järjestettäväksi perjantaina 27. elokuuta. Tanssit järjestetään kussakin lukiossa. Tilaisuuksiin voidaan ottaa yleisöä, mikäli koronatilanne sen sallii. Kaikkien lukioiden yhteisiä vanhojen tansseja Ouluhallissa ei järjestetä.
Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin johtaja Matti Muhosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Korkeakoulujen yhteishaku alkaa huomenna.
Suomen Kotiseutuliitosta koordinaattori Jonina Vaahtolammia haastattelee Jussi Häkkilä.
Centria-ammattikorkeakoulu ja Vaasan ammattikorkeakoulu aloittavat syksyllä ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavan insinöörikoulutuksen, jonka tavoitteena on vastata digitalisaation aiheuttamiin nopeisiin muutoksiin työelämässä.
Osa Siikalatvan entistä Mankilan koulua paloi tänä aamuna.
Koulutuskuntayhtymä OSAOn yhtymähallitus on tänään päättänyt käynnistää OSAO OULU KAMPUS 2030 -hankkeen jatkosuunnittelun.
Oulun kaupunki on saanut opetus- ja kulttuuriministeriöltä 127 000 euroa koululaisten harrastusten edistämiseen.
Tutkimuksessa saatiin mm. viitteitä siitä, että iltavirkuilla miehillä riski ennenaikaiseen työkyvyttömyyseläkkeeseen voi olla kohonnut. Kyseessä on maailmanlaajuisesti ensimmäinen väestöpohjainen tutkimus, jossa on selvitetty yksilöllisen kronotyypin yhteyttä työkykyyn ja työkyvyttömyyseläkkeelle jäämiseen.