Lapin ammattikorkeakoulu tarjoaa koronan vuoksi lomautetuille ja työttömäksi joutuneille mahdollisuuden opiskella avoimen ammattikorkeakoulun opintoja ilmaiseksi koko ensi vuoden ajan.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt ammattikorkeakouluille viisi miljoonaa euroa harkinnanvaraisena valtionrahoituksena tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan.
Oulun eilinen kaupunginhallitus päätti, että kaupungin koulusihteeripalvelut siirretään ensi vuoden alusta lukien Monetra Oulu Oy:lle.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 10,5 miljoonaa euroa kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävään nuorisotyöhön sekä etsivään nuorisotyöhön.
LähiTapiola ja Punainen Risti kouluttavat loppuvuoden aikana noin kymmenelle tuhannelle viidesluokkalaiselle ensiaputaitoja.
Oulun ammattikorkeakoulun uusi tekniikan alan vetovoiman lisäämiseen pyrkivä Oamk Highway -pilotti laajenee Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymään.
Oulun, Espoon, Tampereen, Turun ja Vantaan kaupungit sekä Kuntien Tiera ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan osapuolet yhdessä kehittävät ja rakentavat uuden yhteisen palvelualustan oppimisen ja koulutuksen palveluille.
Oulussa koronaepidemian kiihtyminen on alkanut tasaantua.
Oulunsalossa Pitkäkankaan koulussa on todettu koronatartunta ja Oulun kaupungin tartuntatautilääkäri on asettanut 30 altistunutta karanteeniin.
Kalajoen kaupungin tekninen johtaja Marko Raimania haastattelee Jussi Häkkilä.
Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun hallitukset ovat päättäneet yhteisten hallinto- ja tukipalveluiden liikkeenluovutuksesta.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto sekä kouluja ja päiväkoteja Pohjois-Pohjanmaalta ja Kainuusta on mukana Opetushallituksen koordinoimassa Maailmalle yhdessä liikkuen 2020-2023 -opetus- ja kasvatusalan henkilöstön kansainvälisyyshankkeessa.
Oulun Pöllökankaan koulussa koronakaranteeni on purettu virheellisen testituloksen vuoksi.
Ylivieskassa sijaitsevassa Koulutuskeskus JEDUn toimipisteessä todettiin perjantaina koronavirustartunta.
Oulussa Maikkulan yhtenäiskoulussa todettiin eilen koronatartunta.
Oulun kaupungin tartuntatautilääkäri on asettanut yhden Oulun suomalaisen yhteiskoulun lukion oppilaan ja yhden Pöllökankaan koulun oppilaan eristykseen eilen ilmitulleen koronavirustartunnan takia.