Kuva: Harriet Urponen

Aarne Kiviniemestä Oulun seurakuntayhtymän johtaja

14.06.2023 08:43 - Jussi Häkkilä

Oulun yhteinen kirkkovaltuusto valitsi seurakuntayhtymän johtajaksi teologian maisteri, toimitusjohtaja Aarne Kiviniemen.

Oulun yhteinen kirkkovaltuusto valitsi seurakuntayhtymän johtajaksi teologian maisteri, toimitusjohtaja Aarne Kiviniemen. Varalle valittiin teologian tohtori, kirkkoherra Pauli Niemelä. Päätös tehtiin suljetun lippuäänestyksen jälkeen, jossa Aarne Kiviniemi sai 30 ääntä ja Pauli Niemelä 19.
Aarne Kiviniemi on toiminut Sininauhakonsernin johtajana yli 12 vuotta ja hänellä on monipuolinen kokemus vastuullisista johtotehtävistä ja hallitustyöskentelystä erilaisista toimintaympäristöistä. Kiviniemellä on myös monipuolista kansainvälistä työkokemusta.
Oulun seurakuntayhtymän johtaja vastaa strategisesta johtamisesta, johtaa hallintoa, taloutta ja varallisuutta, hoitaa yhteiskuntasuhteita ja edunvalvontaa. Uusi yhtymäjohtaja aloittanee tehtävässään elokuun alusta.
Oulun seurakuntayhtymän johtajan virka tuli avoimeksi Pekka Asikaisen siirryttyä tämän kuun alusta Puolustusvoimille kenttäpiispaksi.

Lue myös: Oulun seurakuntayhtymän johtajaksi esitetään Aarne Kiviniemeä

Kilpailut

Uusimmat