Oulun yhteinen kirkkovaltuusto valitsi seurakuntayhtymän johtajaksi teologian maisteri, toimitusjohtaja Aarne Kiviniemen.
Oulun yhteinen kirkkoneuvosto esittää valtuustolle, että seurakuntayhtymän johtajaksi valitaan teologian maisteri, toimitusjohtaja Aarne Kiviniemi.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on tänään nimittänyt Oulun seurakuntayhtymän yhtymäjohtaja Pekka Asikaisen kenttäpiispaksi.
Oulun yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyi eilisessä kokouksessaan seurakuntayhtymän viime vuoden tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen.
Oulun seurakuntayhtymä alkaa hoitaa omistamiensa Oulun Taka-Lyötyssä Caritas-kylässä ja Etelätullin alueella sijaitsevien vuokra-asuntojensa vuokraustoimintaa ensi kuun alusta alkaen.
Oulun seurakuntayhtymän kirkollisverotulot kasvoivat viime vuonna lähes miljoona euroa 31,9:ään miljoonaan.
Oulun ev.lut. seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto päätti eilisessä kokouksessaan esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että seurakuntayhtymän tuloveroprosentti pidetään ennallaan ja veroprosentiksi vahvistetaan ensi vuodelle 1,30 prosenttia.
Oulun seurakuntayhtymän viime tilikauden ylijäämä oli 2 386 197,85 euroa.
Oulun seurakuntayhtymän yhtymäjohtaja Pekka Asikaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Rauhan Tervehdys ry:n hallitus on esittänyt Oulun seurakuntayhtymälle, että se ryhtyisi julkaisemaan yhdistyksen Rauhan Tervehdys -lehteä vuoden 2022 alusta lukien
Kalajoen rovastikunnan yhdeksän seurakunnan kesken suunniteltu seurakuntayhtymä ei toteudu ainakaan lähitulevaisuudessa.