Kuva: Shutterstock

Pohjois-Pohjanmaalla vahvistetaan osaamista lasten, nuorten ja lapsiperheiden osallisuuden tueksi

22.02.2023 14:46 - Ari Kettukangas

Hankkeen projektipäällikkönä toimii Seija Kemppainen Diakonia-ammattikorkeakoulusta. Hanke toteuttaa Pohjois-Pohjanmaan maakuntaohjelmaa, jonka kärkiteemoja ovat osallisuus sekä lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyvä ja sujuva arki.

Pohjois-Pohjanmaalla vahvistetaan osaamista lasten, nuorten ja lapsiperheiden osallisuuden tueksi. Pohjois-Pohjanmaalla kartoitetaan kevään ajan olemassa olevaa tietoa ja toimivia käytäntöjä lasten, nuorten ja lapsiperheiden osallisuudesta sekä tuotetaan uutta tietoa osallisuuden edistämiseksi. Tavoitteena on myös ammattilaisten osaamisen vahvistaminen. Osallisuuden vahvistuminen tukee hyvinvointia ja ehkäisee syrjäytymistä. Osallisuuden tiekartta -esiselvityshankkeessa kiinnitetään erityistä huomiota heikoimmassa asemassa olevien lasten, nuorten ja perheiden arjen hyvinvoinnin ja osallisuuden vahvistamiseen. Hankkeen projektipäällikkönä toimii Seija Kemppainen Diakonia-ammattikorkeakoulusta. Hanke toteuttaa Pohjois-Pohjanmaan maakuntaohjelmaa, jonka kärkiteemoja ovat osallisuus sekä lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyvä ja sujuva arki.

Lue myös: Joka kolmas Pohjois-Pohjanmaan kuntapäättäjä näkee kuntansa tulevaisuuden negatiivisena tai ristiriitaisena hyvinvointialueuudistuksen jälkeen

Kilpailut

Uusimmat