Invalidiliiton viestintäasiantuntija Markus Pitkästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet yhteensä 17 miljoonaa euroa lasten ja nuorten harrastustoimintaan 252:lle hakijalle.
Suomen Saamelaisnuoret ry on saanut Kauppaneuvos Otto A. Malmin lahjoitusrahaston myöntämän Kompassiruusu 2023 -kulttuuripalkinnon työstä nuorten saamelaisten kulttuuri-identiteetin ja kielen hyväksi.
Monelle 15–20-vuotiaalle kampanjan kautta saatu kesätyö on ensimmäinen kokemus työelämästä. Samalla nuoret oppivat työnhaun taitoja sekä oman talouden hallinnan taitoja ensimmäisen palkkansa myötä.
Hankkeen projektipäällikkönä toimii Seija Kemppainen Diakonia-ammattikorkeakoulusta. Hanke toteuttaa Pohjois-Pohjanmaan maakuntaohjelmaa, jonka kärkiteemoja ovat osallisuus sekä lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyvä ja sujuva arki.
Maaseutunuorten puheenjohtaja Ville Koivuniemeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun seurakunnissa kerättiin tänä vuonna Yhteisvastuukeräykselle yhteensä 60 910 euroa.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto katsoo, että saamansa selvitysten perusteella hoitoon pääsy Oulun lasten ja nuorisopsykiatristen palveluissa toteutuu terveydenhuoltolain velvoitteiden mukaisesti.
Lapin poliisi on huolestunut lasten ja nuorten sosiaaliseen mediaan levittämistä väkivaltaa sisältävistä videotallenteista.
Kemin valtakunnallisen lasten ja nuorten sarjakuvakilpailun parhaat on valittu. Kuvassa raahelaisen Iisa Määtän voittotyö.
Matkailuautosta liikkuvaksi nuorten kohtaamispaikaksi muunnettu Walkers-auto eli Wauto aloittaa tänään työnsä Raahessa.
Osallisuusvalmentaja Noora Mäkistä Oulun kaupungilta haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomussalmella poliisi on joutunut puuttumaan nuorten katuralliin.
Oulun asuntomessujen projektipäällikkö Ritva Kuusistoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto määrää Oulun kaupungin saattamaan lasten ja nuorten mielenterveyspalvelut lainmukaisiksi elokuun loppuun mennessä.
Poliisi valvoo tehostetusti erityisesti nuorten päihteiden käyttöä.