Aluehallintovirastot ovat myöntäneet valtionavustusta lasten ja nuorten harrastustoimintaan yhteensä 14 miljoonaa euroa 247:lle hakijalle.
Lähes joka viides neurokehityksellisen häiriön omaava lapsi päätyy sijoitetuksi kodin ulkopuolelle ennen 18:n vuoden ikää, selviää Oulun yliopiston tutkimuksesta.
Tällä viikolla Oulussa vietetään lasten teatterifestivaalia.
Oulussa vietetään loppuviikon ajan nuorten teatterifestivaalia.
Ilmoittautuminen lasten ja nuorten valtakunnallisille pesäpalloleireille alkoi sunnuntaina.
Merja Möttöstä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kehityspäällikkö Malin Kinnusta Turun yliopiston lastenpsykiatrian tutkimuskeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali jakaantuu kahteen osaan omille viikoilleen.
Kokkolalaisen HalpaHallin yhdessä tavarantoimittajiensa ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa toteuttamalla varainhankintakampanjalla kerättiin yhteensä 50 000 euroa lasten harrastustoiminnan tukemiseksi.
Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin lastenelokuvien kilpailun voitti Ted Kjellssonin ohjaama Håkan Bråkan.
Festivaalijohtaja Mika Anttolaista haastattelee Jussi Häkkilä.
LähiTapiola Pohjoinen on jakanut 20 896 euroa tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan yhteensä 22:lle toimijalle Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 3 027 785 euroa lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan.
Invalidiliiton viestintäasiantuntija Markus Pitkästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet yhteensä 17 miljoonaa euroa lasten ja nuorten harrastustoimintaan 252:lle hakijalle.
Hankkeen projektipäällikkönä toimii Seija Kemppainen Diakonia-ammattikorkeakoulusta. Hanke toteuttaa Pohjois-Pohjanmaan maakuntaohjelmaa, jonka kärkiteemoja ovat osallisuus sekä lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyvä ja sujuva arki.