Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin lastenelokuvien kilpailun voitti Ted Kjellssonin ohjaama Håkan Bråkan.
Festivaalijohtaja Mika Anttolaista haastattelee Jussi Häkkilä.
LähiTapiola Pohjoinen on jakanut 20 896 euroa tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan yhteensä 22:lle toimijalle Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet 3 027 785 euroa lasten ja nuorten paikalliseen harrastustoimintaan.
Invalidiliiton viestintäasiantuntija Markus Pitkästä haastattelee Jussi Häkkilä.
Aluehallintovirastot ovat myöntäneet yhteensä 17 miljoonaa euroa lasten ja nuorten harrastustoimintaan 252:lle hakijalle.
Hankkeen projektipäällikkönä toimii Seija Kemppainen Diakonia-ammattikorkeakoulusta. Hanke toteuttaa Pohjois-Pohjanmaan maakuntaohjelmaa, jonka kärkiteemoja ovat osallisuus sekä lasten, nuorten ja heidän perheidensä hyvä ja sujuva arki.
Oulun seurakunnissa kerättiin tänä vuonna Yhteisvastuukeräykselle yhteensä 60 910 euroa.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto katsoo, että saamansa selvitysten perusteella hoitoon pääsy Oulun lasten ja nuorisopsykiatristen palveluissa toteutuu terveydenhuoltolain velvoitteiden mukaisesti.
Lapin poliisi on huolestunut lasten ja nuorten sosiaaliseen mediaan levittämistä väkivaltaa sisältävistä videotallenteista.
Riskienhallintapäällikkö Tomi Honkakunnasta Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kemin valtakunnallisen lasten ja nuorten sarjakuvakilpailun parhaat on valittu. Kuvassa raahelaisen Iisa Määtän voittotyö.
Oulun asuntomessujen projektipäällikkö Ritva Kuusistoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto määrää Oulun kaupungin saattamaan lasten ja nuorten mielenterveyspalvelut lainmukaisiksi elokuun loppuun mennessä.
Lumotut sanat -festivaalin taiteellisina johtajina toimivat sanataideopettajat Kati Inkala ja Anna Anttonen. Anna Anttosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Järjestyksessään 41. Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali alkaa tänään.