Oulun seurakunnissa kerättiin tänä vuonna Yhteisvastuukeräykselle yhteensä 60 910 euroa.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto katsoo, että saamansa selvitysten perusteella hoitoon pääsy Oulun lasten ja nuorisopsykiatristen palveluissa toteutuu terveydenhuoltolain velvoitteiden mukaisesti.
Lapin poliisi on huolestunut lasten ja nuorten sosiaaliseen mediaan levittämistä väkivaltaa sisältävistä videotallenteista.
Riskienhallintapäällikkö Tomi Honkakunnasta Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselta haastattelee Jussi Häkkilä.
Kemin valtakunnallisen lasten ja nuorten sarjakuvakilpailun parhaat on valittu. Kuvassa raahelaisen Iisa Määtän voittotyö.
Oulun asuntomessujen projektipäällikkö Ritva Kuusistoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto määrää Oulun kaupungin saattamaan lasten ja nuorten mielenterveyspalvelut lainmukaisiksi elokuun loppuun mennessä.
Lumotut sanat -festivaalin taiteellisina johtajina toimivat sanataideopettajat Kati Inkala ja Anna Anttonen. Anna Anttosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Järjestyksessään 41. Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali alkaa tänään.
Oulun teatterilla sytytetään kynttilät tämän viikon lauantaina kello 15 alkaen Ukrainan sodan jaloissa olevien lasten ja nuorten puolesta.
Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaalin taiteellinen johtaja Alma Lehmuskalliota haastattelee Jussi Häkkilä.
Haukiputaan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Katri Haapakorvaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Työvalmentaja Mikko Ampulaa ja etsivä nuorisotyöntekijä Elina Pietikäistä Jokilaaksojen Nuorten Tuki ry:stä haastattelee Jussi Häkkilä.
Henriikka Koivukoskea Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisestä tiedekunnasta haastattelee Jussi Häkkilä.
LähiTapiola Pohjoinen on jakanut 20 700 euroa lasten ja nuorten harrastustoimintaan Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla.
Oulun kaupunki järjestää lapsille ja nuorille avoimen suunnittelukilpailun, jossa tulee suunnitella Hartaanselänrannalle ympäristökaluste ulkotilaan, erityisesti lasten ja nuorten tarpeita ajatellen.