Suurimmat avustukset myönnettiin Oulaisten liikuntapuiston urheilukentän peruskorjaukseen ja uuden huoltorakennuksen rakentamiseen sekä Oulun kaupungin Iinatti-Kaakkuri ulkoilureitin ja kuntoilupuiston rakentamiseen. Avustettavista hankkeista 7 oli lähiliikuntapaikkoja. Useissa kohteissa kuntalaiset ovat aktiivisesti vaikuttaneet lähiliikuntapaikka hankkeiden käynnistymiseen. Erityisesti skeittiparkki hankkeissa lapset ja nuoret ovat olleet mukana suunnittelussa ja ideoinnissa kuten Kärsämäen kunnan skeittipuistohankkeessa.
Ehkäisevän työn koordinaattori Matias Kavalusta Pelastakaa Lapset ry:n Pohjois-Suomen aluetoimistosta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pelastakaa Lapset ry ja SuperPark ovat aloittaneet lasten liikkumista edistävän yhteistyön. Liikettä lapsille -kampanjassa SuperPark lahjoittaa pääsylippuja Pelastakaa Lapset -järjestön toiminnassa mukana olevien lasten käytettäväksi.
Pelastakaa Lapset ry avaa tänään uuden perhekuntoutusyksikön Oulun Kastellissa.
Pelastakaa Lapset ry:n mukaan Pohjois-Pohjanmaan innokkaimmat Panttiarpajaisiin osallistuvat pullonpalauttajat löytyvät Ylivieskasta.
Presidentti Sauli Niinistö kirjoitti odottamatta kirjeen ylivieskalaisille päiväkotilapsille.