Kuva: Shutterstock

Iijoella kehitetään matkailua ja kootaan matkailutoimijoiden verkostoa

01.11.2022 09:25 - Ari Kettukangas

Hankkeen päätavoitteena on luoda Iijoen alueelle matkailutoimijoiden yritysverkosto. Iijoen vesistö, suisto ja Perämeren rannikko tarjoavat luontokokemuksia, kalaisia vesiä, omaleimaista kulttuuritarjontaa ja potentiaalisia koulutusmatkailukohteita.

Iijoella kehitetään matkailua ja kootaan matkailutoimijoiden verkostoa. Iin kunnan kehittämisyhtiö Micropolis Oy on saanut Euroopan maaseuturahastolta 287 000 euron rahoituksen Iijoen lumo – matkailutoimijoiden verkostoitumishankkeelle. Toiminta-alueeseen kuuluvat Iijoen lisäksi sen sivujoet Iin, Oulun, Pudasjärven ja Taivalkosken alueilla sekä Perämeren rannikko Iin alueella. Hankkeen päätavoitteena on luoda Iijoen alueelle matkailutoimijoiden yritysverkosto. Iijoen vesistö, suisto ja Perämeren rannikko tarjoavat luontokokemuksia, kalaisia vesiä, omaleimaista kulttuuritarjontaa ja potentiaalisia koulutusmatkailukohteita.

Lue myös: Käsivarressa retkeilyn suosio kasvanut: Mallan ja Saanan paikoitusalueita laajennetaan parhaillaan Kilpisjärvellä

Kilpailut

Uusimmat