Kuva: Shutterstock

Hakijaryntäys sairaanhoitajakoulutukseen Pyhäjärvellä

01.06.2022 13:00 - Ari Kettukangas

Hakijoita koulutukseen oli kaikkiaan 120 ja 66 kutsuttiin haastatteluun valintakokeen kirjallisen osuuden pisteiden perusteella. Hakijoita oli runsaasti Selänteen Peruspalvelukuntayhtymän alueelta, mutta myös eri puolilta Suomea. Opiskelijaryhmään valitaan valintakokeen kokonaispistemäärän perusteella 30 opiskelijaa.

Pyhäjärvellä toteutettavaan sairaanhoitajakoulutukseen muodostui hakijaryntäys. Pyhäjärvellä järjestettiin viime viikolla sairaanhoitajakoulutuksen valintakokeeseen sisältyvä haastattelutilaisuus. Hakijoita koulutukseen oli kaikkiaan 120 ja 66 kutsuttiin haastatteluun valintakokeen kirjallisen osuuden pisteiden perusteella. Hakijoita oli runsaasti Selänteen Peruspalvelukuntayhtymän alueelta, mutta myös eri puolilta Suomea. Opiskelijaryhmään valitaan valintakokeen kokonaispistemäärän perusteella 30 opiskelijaa. Sairaanhoitajakoulutus alkaa 6. syyskuuta Pyhäjärvellä ja sen toteuttaa Kajaanin ammattikorkeakoulu yhteistyössä Pyhäjärven kunnan sekä Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen kanssa.  

Lue myös: Oulun kaupungin osallistuvan budjetoinnin äänestyksessä äänestäjien määrä tuplaantui - 8 ehdotusta äänestettiin toteutettavaksi

Kilpailut

Uusimmat