Pohjois-Pohjanmaan pelastuslaitoksen alueella oli eilisen aikana kuusi maastopaloa.
Suunnitelman tavoitteena on parantaa jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta.
Suomen Tiedeseura palkitsi vuosijuhlassaan maanantaina seitsemän henkilöä heidän ansioistaan kemian, historian, matematiikan, fysiikan ja opetustieteen aloilla.
Pyhäsalmen kaivosalueelle suunnitellun 13 megawatin Callio Solar Park I -aurinkopuiston rakentaminen käynnistyy valmistelevilla maatöillä. Aurinkopuisto koostuu yhteensä 20 000 aurinkopaneelista ja kyseessä on Suomen ensimmäinen kaivosalueelle suunniteltu aurinkopuisto.
Tavoitteena on saada 50 000 allekirjoitusta, jonka myötä kansalaisaloite menisi eduskunnan käsiteltäväksi ja asiasta päästäisiin käymään yksityiskohtaisempaa keskustelua, mitä lähipalvelulain sisällön tulisi olla.
Ympäristövaikutusten arviointiselostus on nähtävillä tästä päivästä 17. huhtikuuta saakka Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien internet-sivujen virallisissa ilmoituksissa sekä ympäristöhallinnon verkkosivuilla.
Pyhäjärvellä Kampatiellä paloi varhain tänä aamuna autotalli.
Täydenkuun Tanssit -nykytanssifestivaalin toiminnanjohtaja Taina Ala-Ketolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pihtipudas, Pyhäjärvi ja Kiuruvesi tavoittelevat vuoteen 2030 mennessä noin kolmen miljardin euron uusiutuvan energian investointeja alueelleen.
Noin 200-neliöinen autokorjaamorakennus paloi perjantai-iltana Pyhäjärvellä Hallikankaantiellä.
Onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja. Linja-autoon tuli jonkin verran vaurioita, jotka rajoittuivat konetilaan. Syttymissyy ei ole tiedossa.
Pelastuslaitoksen sukeltajat löysivät lauantaina Pyhäjärvellä kadonneen miehen hukkuneena veneen läheltä Komujärvestä.
Pyhäjärven Asematiellä rautatien läheisyydessä olevalla sorakentällä noin 200-300 litraa hydrauliikkaöljyä valui eilen maahan poravaunun rikkoutuneesta hydrauliikkaletkusta.
Siikajoelle, Pyhännälle, Raaheen, Ylivieskaan, Reisjärvelle ja Pyhäjärvelle valmistuu loppukesän ja tulevan syksyn aikana mosaiikkitekniikalla uniikit taideteokset kunnan valitsemiin julkisiin tiloihin.
Poliisi pyytää havaintoja Pyhäjärven Palotiellä kahdeksas päivä viime kuuta aamuyöllä sattuneesta ryöstöstä ja pahoinpitelystä.
Metsähallitus on aloittanut umpeen kasvaneen lehtometsän kunnostustyöt Pyhäjärven Pitäjänmäellä.