Kuva: Jussi Häkkilä

Suomen Kotiseutuliitto jakoi apurahoja kotiseututyöhön Joensuuhun, Mikkeliin, Rovaniemelle, Kesälahdelle, Hauholle ja Alahärmään

10.11.2021 14:52 - Ari Kettukangas

Apurahojen jakamisessa painotettiin tällä kertaa mm. toimintaa uudenlaisen kotiseututyön toimintamallien kehittämiseen ja levittämiseen, kestävää kehitystä edistävää kotiseututyötä, lasten ja nuorten kotiseututoimintaa, vuorovaikutteisuutta ja viestintäkampanjoita. Kriteerinä oli myös mallin käyttökelpoisuus muualla.


Suomen Kotiseutuliitto jakoi 15 500 euroa apurahoja kotiseututyöhön Kotiseudulle-apurahat menivät Joensuuhun, Mikkeliin, Rovaniemelle, Kesälahdelle, Hauholle ja Alahärmään. Rovaniemellä toisen ja viimeisen erän sai Kotiseutuyhdistys Rovaniemen Totto. Uutta kehittävään ja innovatiiviseen kotiseututyöhön suunnatut apurahat olivat suuruudeltaan 2000—3000 euroa. Apurahojen jakamisessa painotettiin tällä kertaa mm. toimintaa uudenlaisen kotiseututyön toimintamallien kehittämiseen ja levittämiseen, kestävää kehitystä edistävää kotiseututyötä, lasten ja nuorten kotiseututoimintaa, vuorovaikutteisuutta ja viestintäkampanjoita. Kriteerinä oli myös mallin käyttökelpoisuus muualla.

Lue myös: Oulun, Oulaisten ja Raahen verot ennallaan

Kilpailut

Uusimmat