Rovaniemen keskustassa sijaitsevan kauppakeskuksen edestä anastettiin lauantaiaamuna sähköpotkulauta.
Hillastaja eksyi perjantai-iltana Rovaniemen pohjoispuolella sijaitsevan Hyypiövaaran maastoon.
Tämän lukuvuoden koulutyö käynnistyy lähes kaikissa peruskouluissa ensi viikolla, yleisimmin ensi keskiviikkona, kuten esimerkiksi Oulussa, Rovaniemellä ja Kokkolassa.
Rovaniemellä Ahjotiellä murtauduttiin perjantain ja lauantain välisenä yönä leipomoon.
Rovaniemen Vanttauskoskella sijaitsevalle huoltoasemalle murtauduttiin viime keskiviikon ja torstain välisenä yönä ja sieltä anastettiin alkoholia.
Metsähallitus aloittaa kunnostustyöt Rovaniemen Marasenlammella sijaitsevassa Marasen tuvassa tämän kuun lopussa.
Poliisin tietoon on tullut useita vapaa-ajan kiinteistöön kohdistuneita murtoja Rovaniemellä.
Lapin käräjäoikeus vangitsi eilen poliisin vaatimuksesta rovaniemeläisen miehen todennäköisin syin epäiltynä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja ampuma-aserikoksesta maanantain ja tiistain välisenä yönä Rovaniemen Pöykkölän kaupunginosassa tapahtuneessa piiritystilanteessa.
Pellon kunta ja Rovaniemen vastaanottokeskus ovat solmineet sopimuksen, joka mahdollistaa sodan jaloista paenneiden ukrainalaisten ohjaamisen vastaanottokeskuksesta Pelloon asumaan.
Finavian lentoasemien kautta matkusti tämän vuoden tammi-kesäkuussa yhteensä 6,6 miljoonaa matkustajaa, 520 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna vastaavaan aikaan.
Rovaniemen Pöykkölässä oli eilisiltana poliisioperaatio, jossa otettiin kiinni ja pidätettiin noin 40-vuotias mies epäiltynä ampuma-aserikoksesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.
Poliisia työllistivät viikonloppuna liikennerikokset, pahoinpitelyt ja rattijuopot.
Poliisi pysäytti eilen Rovaniemellä Ranuantiellä kovaa ylinopeutta ajaneen henkilöauton.
Lapin yliopisto, Lapin ammattikorkeakoulu ja Rovaniemen kaupunki sateenkaariliputtavat monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden kunniaksi ensimmäisen kerran huomenna.
Rautatieliikenteessä on häiriö Oulun ja Rovaniemen välillä.
TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa Rovaniemen Willamonkujalle kaikkiaan 33 asumisoikeusasuntoa.