Lapin yliopiston Rovaniemen kampuksella on tällä viikolla mitattu, mitä radioaktiivisia aineita ihmisessä on ja kuinka paljon ihminen säteilee.
Asian esitutkinta on alkuvaiheessa eikä öljypäästön aiheuttajasta ole vielä tietoa. Asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä hätäkeskukseen.
Rovaniemellä Lentokentäntien ja nelostien risteyksessä tänään puoliltapäivin sattuneessa kolmen auton kolarissa oli altistuneita yhteensä 13, joista osa kuljetettiin jatkohoitoon.
Maahanmuuttovirasto on kilpailuttanut uusia vastaanottokeskuksia.
Suomen Hippos palkitsi lauantaina viime vuoden ansioituneita poniraviurheilijoita ja nuorisotoimijoita Lappeenrannassa järjestetyssä nuorisogaalassa.
Suomen Nuorisoseurat palkitsee vuosittain ansioituneita nuorisoseuralaisia ja nuorisoseuroja valtakunnallisin tunnustuksin. Tänä vuonna Vuoden Nuorisoseura-, nuorisoseuralainen-, nuori nuorisoseuralainen- ja vastuullisuusteko -tunnustukset jaettiin Nuorisoseurapäivän juhlassa perjantaina.
Rovaniemen lentokentän kiitotievaurioista johtuen Lapin lennoston päivittäinen lentotoiminta Hornet -hävittäjillä Oulunsalon tukikohdasta jatkuu toistaiseksi, kunnes Rovaniemen kentän kiitotievauriot on saatu korjattua.
Pienehkö kesämökki paloi varhain tänä aamuna Rovaniemellä Tolosentiellä.
Lentoliikenteen matkustajamäärä kasvoi viime vuonna viidenneksen.
Ilmavoimien 106. vuosipäivää vietetään huomenna.
Ilmavoimat järjestää tällä viikolla Hanki 24 -ilmaoperaatioharjoituksen.
UKI Arkkitehdit Oy on ostanut Rovaniemellä toimivan Arkkitehtisuunnittelu Voutilainen Oy:n.
Kemissä ja Rovaniemellä poliisi otti viikonloppuna kiinni rattijuoppoja.
Tämän hetkisten tietojen mukaan henkilö on törmännyt kuljettamallaan moottorikelkalla puuhun.
Poliisin Rovaniemellä viime kuun lopussa etsimä alaikäinen poika on löytynyt.
Poliisi on selvittänyt viimekuisen Korkalonkadun kassakaappivarkauden Rovaniemellä.