Suunnittelija Katja Mattilaa Lapin ammattikorkeakoulusta haastattelee Jussi Häkkilä.
Tampereella palkittiin lauantaina viime vuoden parhaat raviurheilijat. Vuoden raviteosta palkittiin Rovaniemellä järjestetty Arctic Horse Race.
Rovaniemellä viime viikolla kadonneeksi ilmoitettu Saana Vittikko on löytynyt.
Liikenne- ja viestintävirasto, aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue, Verohallinto, Tulli ja Poliisi valvoivat viime kuussa Rovaniemellä ulkomaisten henkilökuljetusyritysten toimintaa.
Poliisi pyytää havaintoja rovaniemeläisestä 16-vuotiaasta Saana Vittikkosta.
Matkamessujen ensimmäisessä yrityksille suunnatun vastuullisuuskilpailun finaalissa viisi yritystä kilpailee 3 000:n euron palkintosummasta.
Rovaniemen poliisille tuli viime yön aikana kolme erillistä tehtävää, joissa kaikissa roskakatos tai roska-astia sytytettiin tuleen.
Rovaniemen kaupunki on aloittanut valtuustoaloitteeseen perustuen anonyymin rekrytoinnin kokeilun. Anonyymillä rekrytoinnilla tarkoitetaan menettelyä, jossa haastateltavat valitaan ilman, että käytettävissä on tehtävän kannalta epäolennaisia tunnistetietoja, kuten nimi, ikä, siviilisääty ja sukupuoli. Tunnistetiedot ovat rekrytoijien käytettävissä haastatteluvaiheesta eteenpäin.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom ja Lapin poliisilaitos järjestävät tänään liikenteen ja viestinnän joulurauhanjulistuksen Rovaniemellä.
Rovaniemellä Syväsenvaaran omakotitaloalueella on ajettu kumoon useita postilaatikkotelineitä.
Rovaniemellä keskiviikkona kadonneeksi ilmoitettu 16-vuotias Teemu Impiö on löytynyt.
Havainnot pyydetään ilmoittamaan virka-aikana puhelimitse numeroon 040 700 6285 ja virka-ajan ulkopuolella hätäkeskuksen numeroon 112.
Poliisilla ei ole enää tehtäviä hänen katoamiseensa liittyen.
Poliisi pyytää kaikkia rahojen kanssa työskenteleviä olemaan tarkkana setelien kanssa. Kaikki tapaukset tulee myös ilmoittaa poliisille mahdollisimman nopeasti.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on jakanut ammatillisen koulutuksen järjestäjille 32 miljoonaa euroa.
Pilke päiväkodit Oy on ostanut Päiväkoti Kotola Oy:n, jolla on neljä päiväkotia Rovaniemellä ja yksi Oulussa.