Korkein hallinto-oikeus antoi eilen myönteisen päätöksen Kemijoen Sierilän vesivoimalaitoksen rakentamisesta.
Poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan tapauksessa, jossa sairaankuljetusyksikön ilmassa ollutta helikopteria häirittiin laserosoittimella kohdistamalla lasersäde lentäjien kasvoihin.
Poliisi otti kiinni kaaharin perjantaina Rovaniemellä Muurolassa nelostiellä.
Ruotsalaiseen Werksta-vauriokorjaamoketjuun kuuluva Autoklinikka-yhtiöt Oy on ostanut rovaniemeläisen Roin Kone- ja Automaalaus Oy:n liiketoiminnan.
Rovaniemellä keskiviikkona Mäntyvaarassa yksityisasunnossa tapahtuneesta puukotuksesta epäilty paikkakuntalainen 36-vuotias mies vangittiin tänään Rovaniemen käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä tappoon.
28-vuotias paikkakuntalainen mies puukotettiin eilisiltana hengiltä Rovaniemellä Mäntyvaarassa sijaitsevassa yksityisasunnossa.
Lapin ELY-keskus aloittaa tällä viikolla uuden Norvajärventien risteyssillan rakentamistyöt nelostiellä Rovaniemellä.
Rovaniemen keskuskenttä jouduttiin eilen illalla tyhjentämään perättömän pommiuhkauksen takia.
Rovaniemen poliisi on selvittänyt tällä viikolla keskustan alueen rakennustyömaille tehdyt murrot.
Koko maassa on tähän mennessä äänestänyt ennakkoon 883 555 äänioikeutettua, 20,1 prosenttia kaikista äänioikeutetuista.
Kemijärveltä Rovaniemelle tiistaina matkalla olleessa junassa tapahtuneesta tapon yrityksestä epäilty mies vangittiin tänään Rovaniemen käräjäoikeudessa.
Rovaniemellä kalastellaan ihmisten pankkitunnuksia. Poliisi muistuttaa. että se ei koskaan kysele pankkitietoja puhelimitse eikä tietoja missään nimessä pidä luovuttaa kenellekään puhelimessa kyselijälle.
Lapin poliisilaitos tutkii tiistai-iltana Kemijärveltä Rovaniemelle matkalla olleessa junassa tapahtunutta epäiltyä puukotusta.
Lapin keskussairaalaan Rovaniemellä potilasta tuomassa ollut helikopteri joutui eilen odottamaan laskeutumista, kun helikopterikentälle oli pysäköity henkilöauto.
Omakotiliitto on selvittänyt 25:n kunnan osalta kunnallisten maksujen suuruutta. Kalleinta asuminen on Savonlinnassa, ja edullisinta Joensuussa.
Suomen Hiihtoliiton ja Ampumahiihtoliiton Lasten Lumipäivien Lapin kiertue starttasi toissa viikolla Äkäslompolosta, josta se jatkoi viime viikolla Luostolle. Tällä viikolla kiertue levitti lumilajien ilosanomaa jälleen Äkäslompolossa. Seuraavaksi kiertue pysähtyy Rovaniemellä ensi viikon maanantaina ja tiistaina.