Museoissa vierailtiin viime vuonna yli 7,1 miljoonaa kertaa.
Karjalan lennoston Hävittäjälentolaivue 31 järjestää ensi viikolla Vihuri 2019 -lentotoimintaharjoituksen Oulun ja Rissalan tukikohdissa.
Taiteen edistämiskeskus on jakanut toiminta-avustuksia 9 605 000 euroa 162:lle yhteisölle.
Mönkijän kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat onnettomuudessa ja heidät kuljetettiin ensihoidon kyydillä sairaalaan. Henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kahdesta vammantuottamuksesta.
Taiteen edistämiskeskus on jakanut 452 000 euroa 26:lle yhteisölle taiteen saatavuutta ja saavutettavuutta sekä ihmisten hyvinvointia taiteen keinoin lisääviin hankkeisiin esimerkiksi vanhus- ja nuorisotyössä sekä työyhteisöissä.
Pakeneva auto aiheutti useita vaaratilanteita, vauhdin ollessa kovimmillaan noin 160 kilometriä tunnissa. Pakeneva auto törmäsi ajon aikana myös kahteen sivulliseen autoilijaan. Lisäksi Muurolan taajama-alueella ainakin yksi jalankulkija oli vaarassa jäädä pakenevan auton alle. Autossa oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa ja heidät kaikki otettiin kiinni.
Rovaniemellä Perunkajärven itäpuolentiellä paloi viime yönä hirsirunkoinen puolitoistakerroksinen omakotitalo.
Rovaniemellä kaksikerroksisen rintamamiestalon lattiarakenteet paloivat eilen, kun rakennuksen alakerrassa lattiavälitilassa ollutta jäätynyttä vesiputkea oli yritetty sulattaa kotikonstein.
Poliisi kaipaa havintoja kärrystä ja moottorikelkasta.
Legendaarinen talviralli, Arctic Lapland Rally, ajetaan Rovaniemellä jo 54. kerran. Haastattelussa rallin järjestelytoimikunnan pj Heikki Poranen.
Hankeasiantuntija Laura Kelhää Limingan kunnasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Arctic Tree Housen hotellinjohtaja Tiina Kaikkosta haastattelee Marja Ollakka.
Rovaniemeläinen kelkkahiihtäjä Sini Pyy palkittiin Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n Vuoden Urheiluteko -palkinnoilla eilen Urheilugaalassa.
Yksi henkilö menehtyi viime yönä yksikerroksisen omakotitalon palossa Rovaniemen Marjavaarankujalla.
Poliisi etsii 49-vuotiasta rovaniemeläistä Tanja Ahven-Posiota.
Poliisi löysi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kotihälytyksen yhteydessä kaksi ihmistä kuolleena omakotitalosta Rovaniemellä.