Kuva: Marja Ollakka

Red Carpet-festivaalilta tunnustuksia kotimaisen elokuvan tekijöille -yksi tunnustuksista elokuvateatteri Starille Ouluun

27.08.2021 14:18 - Jussi Häkkilä

Oululainen elokuvateatteri Star sai eilen Red Carpet 2021-tunnustuksen Hyvinkäällä järjestettävän elokuvafestivaalin viisivuotisgaalassa.

Oululainen elokuvateatteri Star sai eilen Red Carpet 2021-tunnustuksen Hyvinkäällä järjestettävän elokuvafestivaalin viisivuotisgaalassa. Juhlavuoden kunniaksi gaalassa jaettiin kymmenen tunnustusta kotimaisen elokuvan tekijöille. Palkittujen joukossa olivat mm. ohjaaja Pirjo Honkasalo, ohjaaja Zaida Bergroth sekä näyttelijä Joonas Saartamo.
Red Carpet -tunnustukset jaetaan suomalaisen elokuvan tekijöille ja vaikuttajille, jotka kehittävät ja vievät eteenpäin kotimaista elokuva-alaa. Tunnustuksien toisena tarkoituksena on nostaa esiin ja palkita henkilöitä sekä tahoja, jotka ovat jääneet ilman ansaitsemaansa huomiota.

RED CARPET 2021 -TUNNUSTUS: Elokuvateatteri Star

Mitä suomalainen elokuva-kulttuuri olisi ilman kokoaan suurempia elokuvateattereita ympäri maata jotka suurella sydämellä, sinnikkyydellä ja innovaatioilla tarjoavat yleisölle parhaita elokuvaelämyksiä vuodesta toiseen. 

Red Carpet -tunnustuksen saaja on elokuvateatteri, joka edustaa juuri tällaista elokuvateattereiden huippua. Teatteri on itsenäinen perheyritys, joka toimii ketjujen ulkopuolella. Lämminhenkisessä elokuvateatterissa on viisi salia ja yhteensä 353 paikkaa. Ohjelmistoon kuuluvat sekä kansainväliset valtavirran leffat, kotimaiset elokuvat, lastenelokuvat sekä myös arthouse. Visioita ja rohkeutta löytyy, ja salit sekä tekniikka uudistuvat säännöllisin välein. Yleisö kiittää, ja palautteesta huomaa että viihtyvyyteen sekä kokonaisvaltaiseen elokuva-elämykseen on on panostettu, ystävällisen vastaanoton ohella mm. äänentoistolaitteistoa kehutaan paljon!

Korona-aika on haastanut kulttuurialaa ennennäkemättömällä tavalla. Kulunut puolitoista vuotta on vaatinut pitkää pintaa, jatkuvasti muuttuvia strategioita ja uskoa parempaan. Teatteri on sinnitellyt, ja jopa uskaltanut uudistua , salit 3 ja neljä saivat viime vuonna uuden ilmeen ja istuimetkin uudistuivat. Jos yleisöltä kysytään Star ansaitsee viisi tähteä!

Lue myös: Hiljainen taistelumme kisaa parhaan pohjoismaisen dokumenttielokuvan palkinnosta

Kilpailut

Uusimmat