Suomen Punaisen Ristin Oulun piiri myöntää Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen Kajaanissa toimiville Variskankaan Martoille.
Limingan kunnan sivistysjohtaja Päivi Mäkeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kempeleen yrittäjät ry on valinnut vuoden yritykseksi Juho Saarelan JS-Automoton.
Vaalan kunnanjohtaja Minna Kärkkäistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun Taiteilijaseuran puheenjohtaja Johanna Pöykköä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kempeleläinen Saaga Travel sai viime torstaina Travelife Partner -tunnustuksen pitkäaikaisesta pyrkimyksestä kestävyyden ja yhteiskuntavastuun saralla.
Oulun seudun ympäristötoimi on myöntänyt viime vuoden kestävän kehityksen tunnustuspalkinnon Ylikiimingin kalastuskunnalle pitkäaikaisesta ja määrätietoisesta työstä luonnon monimuotoisuuden ja ennallistamisen, lähiruuan, kalastusmatkailun, sosiaalisen yhdessäolon ja tekemisen sekä vesistöjen monipuolisen käytön mahdollistamisen ansiosta.
Sodankylän geofysiikan observatorion johtaja Eija Tanskasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Suomussalmen Kerälän ympäristön maatalousnaisten puheenjohtaja Seija Toivasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Palkinto myönnetään hänelle sotaa paenneiden ukrainalaisten hyväksi, ripeästi ja rohkeasti, käynnistetystä avustustyöstä.
Raahen opetus- ja kasvatusjohtaja Kati Haaralaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Luterilaisen Kulttuurin Säätiö on myöntänyt tämänvuotisen tunnustuspalkinnon oopperalaulaja, rovasti Esa Ruuttuselle.
Pyhäjärven vs. hyvinvointijohtaja Tuija Vanha-ahoa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun seudun Vihreät Naiset jakoi eilen Naisen työ -tunnustuspalkinnon oululaiselle toimittaja, pappi ja omaishoitaja Satu Kreivi-Palosaarelle.
Oululainen elokuvateatteri Star sai eilen Red Carpet 2021-tunnustuksen Hyvinkäällä järjestettävän elokuvafestivaalin viisivuotisgaalassa.
Palkitsemisen tavoitteina on palkita kirjasto tai projekti, joka välittää parhaiten sitoutumisensa kestävään kehitykseen, sekä lisätä tietoisuutta kirjastojen sosiaalisesta vastuusta ja johtajuudesta ympäristökasvatuksessa. Erityistä huomiota kiinnitetään ympäristön kannalta kestäviin rakennuksiin, mutta myös ympäristötietoisiin palveluihin, toimintoihin, ohjelmiin, neuvontaresursseihin, kokoelmiin ja projekteihin.