Oulun Lumotut sanat -festivaali tavoitti lähes 20 000 kävijää.
Tällä viikolla Oulussa vietetään lasten teatterifestivaalia.
Oulussa vietetään loppuviikon ajan nuorten teatterifestivaalia.
Taiteen edistämiskeskus on jakanut tänä vuonna järjestettäville taide- ja kulttuurifestivaaleille yhteensä yli 2,1 miljoonaa euroa.
Suvi Westin ja Anssi Kömin ohjaama elokuva Kotiinpaluu on valittu Kreikan Thessalonikin ja Tanskan dokumenttielokuvafestivaaleille.
Oulun Ouluhallissa ja sen piha-alueella juhannuksen jälkeen järjestettävän uuden Iskelmää ja Aurinkoa -festivaalin juontajaksi on kiinnitetty Radio Pookista tuttu Marja Ollakka.
Taiteellista johtaja Raimo Vertaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Ouluhallissa ja sen pihalla järjestetään kesäkuussa kolmipäiväinen Iskelmää ja Aurinkoa -festivaali.
Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali jakaantuu kahteen osaan omille viikoilleen.
Viikonloppuna järjestetty Oulun Lumo-valofestivaali houkutteli jälleen runsaan määrän kävijöitä Oulun keskustaan.
Lumo-reitin varrella on tarjolla useita yhteisöjen ylläpitämiä kojuja, joista on saatavilla lämpimiä juomia. Myös useat ravintolat osallistuvat Lumo Menuun tarjoten juomia ja annoksia laajennetuilla aukioloajoilla.
Oulun 12. sarjakuvafestivaali järjestetään nyt viikonloppuna.
Festivaalijohtaja Mika Anttolaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Oskari-kilpailu huipentuu perjantaina 17. marraskuuta kulttuuritalo Valveella järjestettävään Oskari-gaalaan, jossa palkitaan tuomariston valitsemat elokuvat sekä yleisöäänestyksen suosikkielokuva. Elokuvia kilpailuun voi lähettää 15.10. saakka.
Aapo Kukko esiintyy tulevana viikonloppuna Oulun kirjailijaseura ry järjestämässä Uusi kirjallisuusfestivaali -tapahtumassa. Puhumalla paras -sarjakuvaromaani on myös esillä festivaaleilla.
Oulun kirjailijaseura järjestää Uusi kirjallisuusfestivaali -tapahtuman huomenna ja lauantaina Kulttuuritalo Valveella nyt kahdeksatta kertaa.