MedKit Finland Oy:lle Oulun kauppakamarin Vetovoima-palkinto

20.05.2021 09:03 - Jussi Häkkilä

Oululainen MedKit Finland Oy on saanut Oulun kauppakamarin Vetovoima 2021 -palkinnon tunnustuksena ansiokkaasta liiketoiminnan kasvattamisesta.

Oululainen MedKit Finland Oy on saanut Oulun kauppakamarin Vetovoima 2021 -palkinnon tunnustuksena ansiokkaasta liiketoiminnan kasvattamisesta.  Yritys on palkitsemisperustelujen mukaan onnistunut nopeasti mukauttamaan liiketoimintansa poikkeukselliseen tilanteeseen ja rakentamaan ainutlaatuisen kasvutarinan. Samalla se on esimerkki pohjoissuomalaisesta vetovoimasta ja poikkeuksellisesta kansainvälisestä verkostoitumisesta. Vuonna 2008 Minna Åman-Toivio ja hänen aviomiehensä Tuukka Toivio perustivat MedKit Finland Oy:n ensihoidon hoitotarvikkeiden maahantuontia ja myyntiä varten. Viime vuoden maaliskuun alussa MedKit Finland Oy ja Pamark Oy yhdistyivät Pamark Group Oy:ksi.
Oulun kauppakamari jakoi samalla myös Maineteko-kunniakirjan, jonka sai Kiertokaari Oy tunnustuksena ansiokkaasta pitkäjänteisestä ja koko yhteiskuntaa hyödyttävästä liiketoiminnasta. Yhtiö on palkitsemisperustelujen mukaan ollut edelläkävijä kiertotaloudessa ja valtakunnallisen tason malliesimerkki työstä kestävän kehityksen puolesta. Samalla se on oman alansa esimerkki pohjoissuomalaisesta vetovoimasta ja viestintäosaamisesta. 

Vuonna 1999 perustettu Vetovoima-palkinto myönnetään Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakuntien alueella toimivalle yritykselle tai yhteisölle, joka valintakriteereiden mukaisesti hyödyntää markkinoinnin eri kilpailukeinoja, markkinoinnin suunnittelu tehdään Pohjois-Suomessa ja yrityksen viestintä on avointa sekä läpinäkyvää. 

Lue myös: Oulun kauppakamari: Koronakriisi ei ole poistanut osaavan työvoiman tarvetta

Kilpailut

Uusimmat