OSAO vuoden urheiluoppilaitos

07.05.2021 08:55 - Jussi Häkkilä

OSAO:n urheilukoordinaattori Antti Puotiniemeä haastattelee Jussi Häkkilä.

Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelman myöntämän Vuoden urheiluoppilaitos -tunnustuksen on saanut tänä vuonna Koulutuskuntayhtymä Oulun seudun ammattiopisto.
Opisto sai kiitosta erityisesti pitkäjänteisestä ja menestyksekkäästä kaksoisuratyöstä osana Ouluseutu urheiluakatemiaa. Oppilaitoksen johto on hyvin sitoutunut kaksoisuratyöhön ja opisto on ollut vahvasti edistämässä urheilijoiden ammatillisen koulutuksen asemaa myös valtakunnallisesti. Tunnustuksen myötä annettiin erityiskiitokset nuorten urheilijoiden eteen tehdystä työstä opiston urheilukoordinaattori Antti Puotiniemelle.
Vuoden urheiluoppilaitos -tunnustus myönnetään ansioituneelle oppilaitokselle menestyksekkäästä, monipuolisesta ja pitkäjänteisestä työstä nuorten huippu-urheilijoiden opiskelun ja valmentautumisen tukemisessa ja se on perinteisesti jaettu vuosittaisten urheiluoppilaitospäivien yhteydessä.

Lue myös: Kemin kaupunki kumppanuussopimukseen Lapin yliopiston, Ammattiopisto Lappian ja Lapin ammattikorkeakoulujen kanssa

Kilpailut

Uusimmat