Taitaja-semifinaalit kisattiin tammi-helmikuun vaihteessa ympäri Suomea. Semifinaaleihin osallistui yli 1900 ammatillisen koulutuksen opiskelijaa, joista 450 parasta jatkaa kohti Kuopiossa toukokuussa järjestettävää Taitaja2024-finaalia.
Kumppanuussopimuksessa OSAO ja Nokia Solutions Networks sopivat keskinäisestä, pitkäjänteisestä ja tavoitteellisesta yhteistyöstä ammattitaidon ja osaamisen ylläpitämisessä sekä kehittämisessä.
OSAOsta elektroniikka-asentajaksi valmistunut Paulus Kivelä on ammattitaitokilpailujen konkari: Ennen EuroSkills 2023 -kilpailuja hän on osallistunut kolme kertaa menestyksekkäästi ammattitaidon SM-kilpailuihin Taitajiin ja edusti lisäksi Suomea vuoden 2022 WorldSkills-kilpailuissa.
Nuorten ammattitaidon MM-kilpailu WorldSkills järjestetään tänä vuonna hajautettuna 15:een maahan.
Porissa alkuviikosta järjestetyssä Taitaja 2022-ammattitaidon suomenmestaruuskilpailussa tuli kuusi kultaa Pohjois-Suomen ammattioppilaitoksissa opiskeleville. Kuvassa automaalauksen mitalistit, keskellä Julia Autio OSAOsta.
Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut aloittaa hoiva-avustajien oppisopimuskoulutuksen yhteistyössä koulutuskuntayhtymä OSAOn kanssa.
Oulun kaupungin hyvinvointipalveluiden henkilöstöpäällikkö Jari Partasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulun seudun kolme koulutusalan toimijaa, Oulun yliopisto, Oulun Ammattikorkeakoulu ja Koulutuskuntayhtymä OSAO ovat aloittaneet yhteisen hankkeen, jossa rakennetaan uutta ja laajaa osaamisekosysteemiä.
Viestintäpäällikkö Marsa Jurvakainen oli Marjan jututettavana Pookin iltapäivässä.
OSAO:n urheilukoordinaattori Antti Puotiniemeä haastattelee Jussi Häkkilä.
Koulutuskuntayhtymä OSAOn yhtymähallitus on tänään päättänyt käynnistää OSAO OULU KAMPUS 2030 -hankkeen jatkosuunnittelun.
Oulussa on viime viikonloppuna ja tämän viikon aikana asetettu karanteeniin noin sata ihmistä korona-altistusten vuoksi.
OSAO:n kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemeä haastattelee Petri Alminoja.
Yksikönjohtaja Kirsti Joki-Tokolaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Suomeen tuli kaksi ammattitaidon suomenmestaruutta eilen Tampereella päättyneessä Taitaja2018-kisassa. Kuvassa Jasperi Kamps OSAOsta.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on vahvistanut Oulun seudun koulutuskuntayhtymän opiskelijamäärän vuosille 2016-2017. Päätöksen myötä yhtymän ylläpitämä Oulun seudun ammattiopisto saa lisää 41 opiskelupaikkaa.