Kuva: Mari Korpua

Oulun tapahtumayksikkö etsii ohjelmaa kesän Puistopiknikeihin

14.04.2021 11:01 - Marja Ollakka

Oulun Puistopiknik-tapahtumien sarjaa suunnitellaan aloitettavaksi ensi kesänä 2021 juhannuksen jälkeisellä viikolla jatkuen elokuun puoliväliin. Oulun kaupunki ja tapahtumayksikkö pyytää nyt esiintyjiltä ehdotuksia järjestettävien Puistopiknik-tapahtumien ohjelmistoon.

”Tulevaan kesään ja erityisesti tapahtumien järjestämiseen on vielä paljon kysymysmerkkejä ilmassa, mutta uskomme Puistopiknikien olevan järjestettävissä. Viime kesän poikkeusajan Piknikit ilahduttivat monia kaupunkilaisia ja tänä vuonna pistetään toivottavasti paremmaksi”, kertoo tuottaja Jarkko Halunen Oulun kaupungin tapahtumatiimistä.

Tapahtumasarjaan etsitään esiintyjiksi erityisesti oululaisia kulttuurin ja taiteen harrastajia, esiintyviä taiteilijoita ja yhteisöjä. Ohjelmahaussa voi tarjota yksittäistä esitystä tai ohjelmakokonaisuutta.

Esitykset voidaan toteuttaa kaupungin puistoalueella, taloyhtiöiden pihoilla, hoivakodeissa tai liikkuvina esityksinä eri puolilla kaupunkia.

Ohjelmahaku on avoinna 30.4.2021 saakka ja hakemuksen voi jättää verkkolomakkeella Oulun puistopiknikien nettisivulla www.ouka.fi/puistopiknikit. Tapahtumien järjestäminen riippuu pandemiatilanteen edistymisestä.

Lue myös: Nuorisotiloja suositellaan Pohjois-Pohjanmaalla avattavaksi

Kilpailut

Uusimmat