Ehdotukset pyydetään jättämään Oulun puistopiknikien nettisivulla olevan verkkolomakkeen kautta keskiviikkoon 24. huhtikuuta klo 16 mennessä.
Tänä vuonna puistopiknikien tuotannosta vastaa kulttuuriyhdistys Kelluva ry.
Tapahtumasarjaan etsitään esiintyjiksi erityisesti oululaisia kulttuurin ja taiteen harrastajia, esiintyviä taiteilijoita ja yhteisöjä. Ohjelmahaussa voi tarjota yksittäistä esitystä tai ohjelmakokonaisuutta.
Tuotantovastaava Inka Koutaniemi kertoi alkaneen kesän Puistopiknik-tapahtumista Pookin iltapäivässä.
Puistopiknikit järjestetään yleisölle turvallisissa ympäristöissä, joissa esityksistä voi nauttia väljästi oleskellen omassa porukassa. Tilannetta seurataan jatkuvasti, joten ohjelmistomuutokset ovat mahdollisia.
Oulun Puistopiknik-tapahtumien sarjaa suunnitellaan aloitettavaksi ensi kesänä 2021 juhannuksen jälkeisellä viikolla jatkuen elokuun puoliväliin. Oulun kaupunki ja tapahtumayksikkö pyytää nyt esiintyjiltä ehdotuksia järjestettävien Puistopiknik-tapahtumien ohjelmistoon.
Tuottaja Jarkko Halusta haastattelee Joonas Hepola.
Esiintyjät voisivat jalkautua esimerkiksi taloyhtiöiden ja hoivakotien pihamaille parvekepiknikejä viihdyttämään. Esiintyjiä etsitään aikavälille 1. heinäkuuta - 16. elokuuta. Esiintyjähaku on avoinna 17. toukokuuta saakka. Puistopiknikeihin valituille esiintyjille maksetaan toteutustavasta riippuen 200–700 euroa per toteutunut esitys tai ohjelmakokonaisuus. Esiintyjien on mahdollista käyttää Oulun kaupungin tapahtumapalvelujen kevyttä äänentoistolaitteistoa tai omaa kalustoaan.
Oulun kaupungin tarjoamat Puistopiknikit järjestetään taas 29.6.–11.8.2019. Nyt haetaan esiintyjiä tämän kesän Puistopiknikeille.