Kuva: Hiihtokeskus Iso-Syöte

Hiihtokeskus Iso-Syötteelle Pohjois-Pohjanmaan maakunnallinen yrittäjäpalkinto, yksinyrittäjäpalkinto valokuvaaja Onni Wiljami Kinnuselle

04.12.2020 10:00 - Jussi Häkkilä

Pohjois-Pohjamaan Yrittäjät on valinnut maakunnan tämän vuoden yritykseksi Hiihtokeskus Iso-Syötteen Pudasjärveltä, ja vuoden yksinyrittäjäksi valokuvaaja Onni Wiljami Kinnusen.

Pohjois-Pohjamaan Yrittäjät on valinnut maakunnan tämän vuoden yritykseksi Hiihtokeskus Iso-Syötteen Pudasjärveltä. Hiihtokeskus juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan. Terentjeffin perhe on omistanut keskuksen ja pyörittänyt toimintaa 20 vuotta. 20:n vuoden omistajuuden aikana hiihtokeskuksen kehittämiseen on satsattu paljon. Viimeisempien näkyvien toimien joukossa on toiminnan ympärivuotistaminen.

Vuoden yksinyrittäjäpalkinnon sai puolestaan valokuvaaja Onni Wiljami Kinnunen. Hän hakeutui opintojensa jälkeen oululaiseen Studio P.S.V:hen 2000-luvun alkupuolella. Alkuvuodesta 2014 Kinnunen perusti oman yrityksen toiminimellä. Nykyisin yritys on osakeyhtiömuotoinen ja se keskittyy mainoskuvaukseen.

Lue myös: Törmälän tila on Maistuva Maaseutuyritys 2020 Pohjois-Pohjanmaalla

Kilpailut

Uusimmat