Jokilaaksojen kuvat -esiselvityshankkeen hanketyöntekijä Hanna Järviluomaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Oululainen valokuvaaja Sanna Krook sai perjantaina Jenny ja Antti Wihurin rahaston jakaman 7000:n euron WihuriEfekti-taidepalkinnon.
Jorma Keskitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Valtakunnallisen Finnish Photo Awards-valokuvauskilpailun kokonaiskisan voitti tänä vuonna Antti Karppinen Siilinjärveltä.
J-P Metsävainiota haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjamaan Yrittäjät on valinnut maakunnan tämän vuoden yritykseksi Hiihtokeskus Iso-Syötteen Pudasjärveltä, ja vuoden yksinyrittäjäksi valokuvaaja Onni Wiljami Kinnusen.
Anna K. Greusia haastattelee Jussi Häkkilä. Kuvassa näkyvä Kosmos voitti viime vuonna Finnish Photo Awardsin Nature-sarjan.
Oulun urheiluhistoria on upeasti koottu yhteen laajassa valokuvanäyttelyssä, joka käsittää viitisenkymmentä mustavalko- ja värikuvaa. Tasokkaissa kuvissa ja ansiokkaissa taustateksteissä välittyy oululaisen urheilun monipuolisuus vuosikymmenten aikana eri lajien kautta. Näyttely on helposti yleisön tavoitettavissa ja siinä riittää katsottavaa kaikille urheilun ystäville sekä Oulun historiasta kiinnostuneille.
Oululaisen Studio P.S.V:n valokuvaaja Reijo Koirikivi voitti eilen hopeaa Finnish Photo Awards -kilpailun hääkuvasarjassa.
Onni Kinnusta haastattelee Jussi Häkkilä. Kuvassa kultamitalin tuonut, Pelastusarmeijalle tehty tilaustyö.
Pohjoinen valokuvakeskus lahjoittaa viime kuussa järjestetyn SNAP-valokuvafestivaalin teokset OYS:n lasten ja nuorten osastoille.
Jorma Keskitaloa haastattelee Jussi Häkkilä.
Liminkalainen mainoskuvaaja Onni Wiljami Kinnunen on palkittu Euroopan parhaana ammattivalokuvaajana.
Oulaisten Valovoima ry ja sen valokuvaajat menestyivät tämänvuotisessa Suomen Kameraseurojen Liiton vuosinäyttelykilpailussa.
Valokuvaaja Leena Louhivaaran (kuvassa) hankkeessa ensisijaisena tavoitteena oli vähentää ikäihmisten yksinäisyyttä luovuuden avulla. Leena vieraili keskiviikkona Pookin studiolla.
Taiteen edistämiskeskus on jakanut valokuvataiteen kohdeapurahoja ja erityisavustuksia 264 000 euroa kaikkiaan 57:lle hakijalle.