Pudasjärvellä Hetekylässä paloi eilen iltapäivällä noin 20 aaria kulopeltoa.
Sulamisvedet kertyivät kaupungin keskustan alueelle ja teitä jouduttiin sulkemaan. Pelastuslaitos ja kaupungin tekninen toimi selvittivät tilannetta ja valmistautuivat suojaamaan rakennuksia.
Projektipäällikkö Johanna Hemmilää haastattelee Jussi Häkkilä.
Pudasjärven Iso-Syötteellä kilpailtiin viikonloppuna lumilautailun suomenmestaruuksista boarder crossissa, slopestylessä ja big airissa.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja Turveruukki Oy:n allekirjoittamalla kiinteistökaupalla valtion omistukseen on hankittu seitsemän aluetta yhteispinta-alaltaan noin 365 hehtaaria.
Olokoto siirtyy osaksi hirsitalovalmistaja Kontion tuotevalikoimaa.
Kolarikimara jatkui eilen iltaan asti.
Koordinaattori Ismo Miettistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Yksi henkilö loukkaantui palossa lievästi ja hänet vietiin tarkastukseen sairaalaan. Palo saatiin sammutettua ja omakotitaloon tuli savuvahinkoja.
Pudasjärvellä toimiva hirsitalo- ja huvilavalmistaja Kontio avaa ensi maanantaina uuden tuotantolinjaston hirsivalmistusta varten.
Poliisi on ottanut kiinni kolme henkilöä liittyen eiliseen Pudasjärvellä tapahtuneeseen tulipaloon ja epäiltyyn henkirikokseen.
Liminka, Suomussalmen Hossa, Syötteen kansallispuisto Pudasjärvellä ja Taivalkoskella, Urho Kekkosen kansallispuisto Inarin, Sodankylän ja Savukosken alueella, sekä Kolarin Ylläs ovat mukana GoExpon Vuoden retkikohde 2019 -kilpailun finaalissa kymmenen parhaan joukossa.
Takassa ollut vuoto aiheutti todennäköisesti hotelli Iso-Syötteen tulipalon Pudasjärvellä.
Palon syttymissyy ei ole vielä tiedossa.
Apulaispalopäällikkö Kari Kuosmasta Oulu-Koillismaan pelastuslaitokselta haastattelee Jussi Häkkilä.
Pudasjärven hiihtokeskus Iso-Syöte palkittiin lauantaina Suomen parhaana hiihtokeskuksena ja Hotelli Iso-Syöte Suomen parhaana hiihtohotellina vuotuisessa hiihtokeskusten World Ski Awards-gaalassa Itävallan Kitzbühelissa.