Metsähallitus on jättänyt kaavoitusaloitteet Pudasjärven kaupungille Pukasuon ja Tolpanvaaran tuulivoimahankkeista.
Pudasjärvellä eilen kadonnut on löytynyt lentopelastusseuran lentäjän tekemän havainnon perusteella.
Pudasjärvellä on kadonnut vanhempi ihminen.
Ajoneuvoissa oli vain kuljettajat, molemmat pääsivät omin neuvoin ulos ajoneuvoista eikä kummallakaan ollut tarvetta jatkohoidolle.
Kevyen liikenteen väylän rakentaminen käynnistyy Pudasjärvellä valtatiellä 20 Taipaleenharjun kohdalla välillä Kankaanpääntie-Pyöriäniementie.
Metsähallitus ennallistaa Etelä-Lapissa ja Koillismaalla tämän ja ensi vuoden aikana yhteensä 400 hehtaaria soita osana LIFE Revives -hanketta.
Toimitusjohtaja Heidi Terentjeff-Jaurakkajärveä haastattelee Jussi Häkkilä.
Kiertokaaren logistiikkapäällikkö Veli-Pekka Pyörälää haastattelee Jussi Häkkilä.
Biojäte pitää lajitella viimeistään 19.7.2024 Hailuodossa, Iissä, Kempeleessä, Lumijoella, Oulussa ja Pudasjärvellä sijaitsevissa 1–3 huoneiston pientaloissa taajama-alueella.
Autoliitosta koulutuspäällikkö Teppo Vesalaista haastattelee Jussi Häkkilä.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on kilpailuttanut urakoitsijat Pudasjärvi-Taivalkosken, Kajaanin ja Suomussalmen maanteiden hoitourakoihin.
Poliisi epäilee, että ulkomaalaiset henkilöt keräävät rahaa ilman rahankeräyslupaa Kuusamossa, Taivalkoskella ja Pudasjärvellä. He sanovat keräävänsä rahaa esimerkiksi liikuntarajoitteisten ja kuulovammaisten hyväksi, mutta poliisi ei usko rahojen päätyvän kyseisiin kohteisiin.
Pudasjärvisen Kontiotuote Oy:n tämän vuoden tammi-kesäkuun liikevaihto oli 30,7 miljoonaa euroa, 37,7 prosenttia vähemmän edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.
Pudasjärven kaupunki aikoo käynnistää yt-neuvottelut taloudellisista ja toiminnallisista syistä.
Uusittavina ovat Litojoen ja Vitmaojan sillat, jotka sijaitsevat Litokairan eteläosassa Lieko-Vitman runkotiellä. Työt katkaisevat tien noin kuukauden ajaksi.
Metsähallitus ennallistaa metsää polttamalla huomenna Pudasjärven Olvassuolla noin kahdeksan hehtaarin alueella.