Pudasjärvellä sattui eilen iltapäivällä peräänajokolari, jossa henkilöauton kuljettaja oli poroja väistääkseen ensin hiljentänyt ja sitten pysähtynyt ajoradalle.
Hotellinjohtaja Juha Kuukasjärveä haastattelee Jussi Häkkilä.
Oulunkaari kokeilee Pudasjärvellä lapsiperheiden tilapäisten kotipalvelujen myöntämistä ilmaiseksi.
Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi tammikuussa Pohjois-Pohjanmaan Pudasjärvellä tapahtuneen henkirikoskokonaisuuden tutkinnan ja asian käsittely on siirtynyt syyteharkintaan. Kokonaisuutta on tutkittu muun muassa murhana, törkeänä ryöstönä ja törkeänä vapaudenriistona.
Kaksi miestä anasti eilen iltapäivällä Pudasjärvellä sijaitsevasta Perhemarket -liikkeestä sähkötyökaluja.
Pudasjärvellä Hetekylässä paloi eilen iltapäivällä noin 20 aaria kulopeltoa.
Sulamisvedet kertyivät kaupungin keskustan alueelle ja teitä jouduttiin sulkemaan. Pelastuslaitos ja kaupungin tekninen toimi selvittivät tilannetta ja valmistautuivat suojaamaan rakennuksia.
Projektipäällikkö Johanna Hemmilää haastattelee Jussi Häkkilä.
Pudasjärven Iso-Syötteellä kilpailtiin viikonloppuna lumilautailun suomenmestaruuksista boarder crossissa, slopestylessä ja big airissa.
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja Turveruukki Oy:n allekirjoittamalla kiinteistökaupalla valtion omistukseen on hankittu seitsemän aluetta yhteispinta-alaltaan noin 365 hehtaaria.
Olokoto siirtyy osaksi hirsitalovalmistaja Kontion tuotevalikoimaa.
Kolarikimara jatkui eilen iltaan asti.
Koordinaattori Ismo Miettistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Yksi henkilö loukkaantui palossa lievästi ja hänet vietiin tarkastukseen sairaalaan. Palo saatiin sammutettua ja omakotitaloon tuli savuvahinkoja.
Pudasjärvellä toimiva hirsitalo- ja huvilavalmistaja Kontio avaa ensi maanantaina uuden tuotantolinjaston hirsivalmistusta varten.
Poliisi on ottanut kiinni kolme henkilöä liittyen eiliseen Pudasjärvellä tapahtuneeseen tulipaloon ja epäiltyyn henkirikokseen.