Kuva: Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Oulussa joukkoaltistumisia

09.11.2020 09:00 - Jussi Häkkilä

Viikonlopun aikana Oulussa on todettu 15 uutta koronavirustartuntaa.

Viikonlopun aikana Oulussa on todettu 15 uutta koronavirustartuntaa. Lauantaina ilmoitettu Oulun Lyseon lukion joukkoaltistus on johtanut noin 40:n henkilön karanteeniin. Lisäksi karanteeniin on asetettu noin 30 henkilöä, jotka ovat osallistuneet harrastustoimintaan.  
Eilen ilmeni Oulun seudun ammattiopistolla kokkiopetuksessa palvelualojen yksikössä viime viikolla tapahtunut joukkoaltistuminen, jonka selvittely on kesken.  
Oulun normaalikoulun lukiossa viime viikolla tapahtuneen joukkoaltistumisen myötä 60 henkilöä on asetettu karanteeniin. Altistuminen on tapahtunut juuri ennen lukion siirtymistä etäopetukseen. 
Lisäksi Oulun kaupungin tehostetun palveluasumisen Jaarankartanon yksikössä Kiimingissä on tapahtunut työntekijöiden ja asukkaiden altistuminen. Tapauksen takia viisi työntekijää on asetettu karanteeniin ja kaikki yksikön asukkaat on testattu.  
Oulun yliopistollisessa sairaalassa on koronan takia tällä hetkellä kuusi potilasta.

Lue myös: Isänpäivänä vierailtava maltillisesti - Lyseon lukiossa ja OSAO:n Kivikkokankaan rakennustyömaalla koronan joukkoaltistumiset Oulussa

Kilpailut

Uusimmat