Kuva: Fotolia

Oulun seudun jääkiekkoseurat solmivat pitkän yhteistyösopimuksen

11.12.2019 14:00 - Jussi Häkkilä

Ahmat ry, Kiekko-Laser juniorit ry, Kiekko-Oulu ry, Kiimingin Kiekkopojat ry, Limingan Kiekko ry, Muhoksen Jääklubi ry ja Oulun Kärpät 46 ry ovat solmineet viisivuotisen seurayhteistyösopimuksen.

Ahmat ry, Kiekko-Laser juniorit ry, Kiekko-Oulu ry, Kiimingin Kiekkopojat ry, Limingan Kiekko ry, Muhoksen Jääklubi ry ja Oulun Kärpät 46 ry ovat solmineet viisivuotisen seurayhteistyösopimuksen. Seuroissa on mukana yli 2500 pelaajaa. Kyseessä on suurin seurayhteisö koko Suomessa.
Jokaisen seuran toiminta pysyy itsenäisenä ja oman seuraidentiteetin mukaisena D1-U14 ikäluokkaan asti. C2-U15 vaiheessa jokaisen seuran toiminta siirtyy kaikille yhteisten toimintaperiaatteiden alaisuuteen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki joukkueet pelaavat Kärppä -paidoilla C2-A-junioreissa.

Seurayhteistyön tavoitteena on harrastajamäärän lisääminen lapsi- ja juniorivaiheessa sekä leveän ja laadukkaan pelaajapolun jatkuva kehitys kilpakiekkovaiheessa. Käytännössä tämä tarkoittaa kahta laadukasta SM-tason joukkuetta sekä C- että B- juniorivaiheissa. Näitä kärkijoukkueita tukevat vahvat elinvoimaiset alempien sarjatasojen joukkueet.
Tänään allekirjoitettu sopimus myös rauhoittaa seurojen välisen kilpailutilanteen pelaajista, valmentajista ja jäävuoroista.


Lue myös: Urheilumajakassa rakennetaan jääkiekkojoukkue

Kilpailut

Uusimmat