Kuva: Poliisi

Tulli, Keskusrikospoliisi ja poliisilaitokset tutkivat tuhansia huumeiden välittämiseen liittyviä rikosepäiltyjä -suhteellisesti eniten rikosepäilyjä Sisä-Suomen ja Oulun poliisilaitosten alueella

05.12.2019 09:19 - Jussi Häkkilä

Tulli takavarikoi keväällä yhdessä Ranskan viranomaisten kanssa vuodesta 2013 lähtien salatussa verkossa toimineen huumausaineiden välittämiseen keskittyneen Silkkitien verkkopalvelimen.

Tulli takavarikoi keväällä yhdessä Ranskan viranomaisten kanssa vuodesta 2013 lähtien salatussa verkossa toimineen huumausaineiden välittämiseen keskittyneen Silkkitien verkkopalvelimen. Palvelimelta saatujen tietojen pohjalta Tulli on aloittanut yhteistyössä Keskusrikospoliisin ja usean poliisilaitoksen kanssa epäiltyihin myyjiin ja ostajiin liittyviä esitutkintoja. Tulli on pystynyt selvittämään palvelimelta tuhansien suomalaisten myyjien ja ostajien henkilöllisyydet. Osa ostetuista huume-eristä on ollut niin suuria, että poliisi epäilee ostajien myyneen huumeita eteenpäin. Suhteellisesti eniten rikosepäilyjä on Sisä-Suomen ja Oulun poliisilaitosten alueella.

Lue myös: Oulun poliisi paljasti huumesalakuljetuksen

Kilpailut

Uusimmat