Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, aluehallintovirasto, verohallinto, tulli ja poliisi valvoivat viikonloppuna ulkomaisten henkilökuljetusyritysten toimintaa Rovaniemellä.
Tulli takavarikoi keväällä yhdessä Ranskan viranomaisten kanssa vuodesta 2013 lähtien salatussa verkossa toimineen huumausaineiden välittämiseen keskittyneen Silkkitien verkkopalvelimen.
Oulun Kärpät -konserni avaa uuden Tapahtumakeskus Tullisalin elämyskeskus Terminaalissa Oulun Limingantullissa helmikuussa.
Keskusrikospoliisi ja Tulli ovat tutkineet törkeää huumausainerikoskokonaisuutta, jossa Lapissa ja Etelä-Ruotsissa asuvien henkilöiden epäiltiin hankkineen ja levittäneen useita kiloja amfetamiinia ja hasista.
Eteläsuomalainen 29-vuotias mies yritti ajaa tullimiesten päälle lauantaina Tervolassa Suolijoentien risteyksessä.
Kirsti Vähäkangasta haastattelee Jussi Häkkilä.
Poliisi, Tulli ja Rajavartiolaitos suorittivat viime viikolla nuuskan laittomaan maahantuontiin sekä ulkomaalaisliikenteeseen liittyvää valvontaa kymmenen partion voimin Pohjois-Suomen alueella.
Tulli epäilee kahden pääkaupunkiseudulta kotoisin olevan noin 30-vuotiaan miehen salakuljettaneen Suomeen yli 2 200 kiloa nuuskaa.
Rakennusliike Lapti Oy rakentaa Voudintielle Ouluun Limingantullin Veturi -toimistokiinteistökokonaisuuden.
Tulli tutkii nuuskan salakuljetukseen ja sen levitykseen liittyvää rikoskokonaisuutta, jossa epäillään Suomeen salakuljetetun kuluvan vuoden aikana yhteensä noin 5 000 kiloa nuuskaa.
Tulli on paljastanut laajan ja pitkäkestoisen huumausaineiden maahantuonnin ja levityksen Pohjois-Suomessa.
Oulun seudun ympäristötoimi kehottaa edelleen välttämään uimista Kempeleen Ouluntullin Kalliomontulla.
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto, Oulun poliisilaitos, poliisihallitus, tulli ja aluehallintovirasto järjestivät tällä viikolla säiliökuljetusten valvontaiskun Oulun poliisilaitoksen alueella.
Tulli on selvittänyt kevään aikana laajamittaisen nuuskan laittoman maahantuonnin.
Oulun poliisilaitoksen, Tullin, ja Rajavartiolaitoksen Vartiuksessa alkuviikolla tekemässä tehovalvontaiskussa tarkastettiin 23 raskaan liikenteen kuljetusta.
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on allekirjoittanut päätöksen, jonka mukaan EU:sta Yhdysvaltoihin tuotavalle teräkselle tullaan asettamaan 25:n prosentin tuontitulli.