Rovaniemellä on viikon aikana löytynyt kuolleena neljä noin 30-50 vuotiasta miestä.
Lapin poliisin saaman tiedon mukaan Rovaniemellä on liikkeellä amfetamiinina markkinoitua ja mahdollisesti vaaleanpunaista jauhemaista huumausainetta, jonka todellinen koostumus on vielä tuntematon.
Lapin poliisi on selvittänyt huumausainerikoskokonaisuuden Rovaniemellä.
Poliisin tehostettu huumausaineiden katuvalvonta viime ja toissaviikolla Torniossa ja Rovaniemellä paljasti useita rikoksista epäiltyjä ensikertalaisia.
Oulun alueella jäi eilen kiinni neljä rattijuoppoa.
Henkilöautolla ajaneet kolme henkilöä pakoilivat poliisia eilen illalla Oulussa ja Kempeleessä.
Poliisi otti kiinni lauantaina ja sunnuntaina Oulussa neljä päihtyneenä autoillutta.
Lapin poliisi on selvittänyt laajan rikosvyyhdin, johon kuuluu mm. tapon yritys, törkeä ryöstön yritys, törkeä ryöstö ja törkeä kotirauhan rikkominen.
Kemissä oli lauantaina kolme rattijuopumusta.
Poliisi otti eilen kiinni Oulun alueella useita autoilijoita, joita epäillään rattijuopumuksesta.
Meri-Lapin alueella vapun viettoa sävyttivät ylinopeudet ja pahoinpitelyt.
Lapin poliisilaitos on paljastanut viime kuun aikana Rovaniemellä huumausainerikoskokonaisuuden, jossa 17-20 -vuotiaiden miesten epäillään käyttäneen ja välittäneen kannabista.
Viisi henkilöä loukkaantui eilen illansuussa Oulussa Pohjantiellä Raksilan ja Hiirosen liittymien välisellä alueella kolmen henkilöauton kolarissa.
Oulun poliisi pysäytti viime yönä neljä rattijuopumuksesta epäiltyä Oulun seudulla Haukiputaalla, Kaakkurissa, Oulunsuussa ja Kempeleessä.
Koululaisten eilen Kemin Hepolasta löytämä epäilyttävä paketti ei ilmeisesti sisältänyt huumausainetta.
Poliisi otti eilen illalla kiinni Pohjantiellä Kellon liittymän kohdalla 25-vuotiaan oululaismiehen, joka kaahasi henkilöautolla 163 kilometriä tunnissa satasen nopeusrajoitusalueella.