Kuva: Fotolia

Stora Enso suunnittelee organisaatiomuutoksia Paper-divisioonassa Oulun tehtaan muuntamisen yhteydessä vuonna 2020

21.10.2019 12:29 - Ari Kettukangas

Suunnitellut muutokset saattavat johtaa enintään 135 työntekijän vähennykseen Paper-divisioonassa vuoden 2020 loppuun mennessä. Stora Enson Paper-divisioona suunnittelee organisaatiomuutoksia parantaakseen kilpailukykyään ja varmistaakseen tehokkaan asiakaspalvelun sen jälkeen, kun Oulun tehdas on muunnettu tuottamaan pakkauksiin käytettävää kraftlaineria. Suunnitellut muutokset vaikuttaisivat ensisijaisesti kaupallisiin ja tukitoimintoihin.

Stora Enso suunnittelee organisaatiomuutoksia Paper-divisioonaan Oulun tehtaan muuntamisen yhteydessä vuoden 2020 lopussa. Suunnitellut muutokset saattavat johtaa enintään 135 työntekijän vähennykseen Paper-divisioonassa vuoden 2020 loppuun mennessä. Stora Enson Paper-divisioona suunnittelee organisaatiomuutoksia parantaakseen kilpailukykyään ja varmistaakseen tehokkaan asiakaspalvelun sen jälkeen, kun Oulun tehdas on muunnettu tuottamaan pakkauksiin käytettävää kraftlaineria. Suunnitellut muutokset vaikuttaisivat ensisijaisesti kaupallisiin ja tukitoimintoihin.
Organisaatiojärjestelyn odotetaan olevan valmis vuoden 2021 ensimmäisen neljänneksen aikana. Siirtyminen uuteen organisaatioon tapahtuisi vaiheittain, jotta asiakaspalvelun laatu voidaan varmistaa. Lopullisia päätöksiä uudesta organisaatiosta tai henkilöstövähennyksistä ei tehdä ennen yt-neuvottelujen päättymistä.

Lue myös: Rukakeskus Oy ja Tapojärvi Oy palkittiin valtakunnallisella yrittäjäpalkinnolla

Kilpailut

Uusimmat