Kuva: Piia Kinnunen Riveria Skills Finland

Pohjois-Suomeen yhdeksän ammattitaidon suomenmestaruutta

24.05.2019 08:48 - Jussi Häkkilä

Eilen päättyneessä Taitaja2019-kilpailussa Pohjois-Suomeen saatiin yhdeksän ammattitaidon suomenmestaruutta.

Taitaja2019-kilpailu huipentui eilen Joensuussa, kun ammattilajiensa suomenmestarit palkittiin juhlavissa päättäjäisissä. Pohjois-Suomeen saatiin yhdeksän suomenmestaruutta.

Vaatteenvalmistuksen suomenmestari on Krista Meriläinen Lapin koulutuskeskus Redusta, eläintenhoidon suomenmestari Jonna Luoto Keski-Pohjanmaan ammattiopistosta, matkailun suomenmestarit Veera Palmu ja Veera Saarela Lapin koulutuskeskus Redusta, taloushallinnon suomenmestarit Mika Jokela ja Pekka Suotula Oulun seudun ammattiopistosta, maalauksen ja tapetoinnin suomenmestari Almareeta Tuononen Lapin koulutuskeskus Redusta, putkiasennuksen suomenmestari Saku Hurtig Ammattiopisto Lappiasta, talonrakennuksen kirvestöiden suomenmestari Aleksi Viirelä Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDUsta, ja levy ja hitsaus -ammattilajin suomenmestari Wiljami Niskakangas Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä JEDUsta.

Lisäksi Ammattiopisto Luovin Oulun yksikön puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan opiskelija Janne Kumpula voitti kultaa TaitajaPLUS-sarjassa järjestetyssä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan kilpailussa.

Hopeasijoja Pohjois-Suomen ammattioppilaitoksissa opiskeleville tuli seitsemän ja pronssisijoja kymmenen.

Lue myös: Oulun ammattikorkeakoulun liiketalous ja ensihoito kiinnostivat yhteishaussa

Kilpailut

Uusimmat