Eduskuntavaalin kahtena ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä on annettu 492248 ääntä eli ennakkoon on äänestänyt 11,5 prosenttia äänioikeutetuista.
Eduskuntavaalin ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä eilen annettiin yhteensä 236 178 ääntä, eli ennakkoon äänesti 5,5 prosenttia äänioikeutetuista.
Metsähallituksen Luontopalvelut ottaa kesällä käyttöön uudenlaisen tavan ohjeistaa retkeilijöitä taukopaikoilla Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa ja muualla Tunturi-Lapissa.
Kaksi autoa ajoi nokkakolarin ja molempien autojen kuljettajat kuolivat sekä yksi matkustaja loukkaantui Rovaniementiellä sattuneessa onnettomuudessa.
Kuljettaja puhalsi rattijuopumuksen ylittävän rajan alkometriin. Miestä epäillään rattijuopumuksesta.
Miestä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja pahoinpitelystä.
Tapauksissa ei aiheutunut henkilövahinkoja. Ajokeli oli tuolloin monin paikoin erittäin liukas.
Suurimmat, yli 50 000 euron tuet menivät raumalaisen Iso-Hannun salien kunnostukseen ja sotkamolaisen Kino Vision esitystekniikan uusimiseen. Esitystekniikkaa uusitaan elokuvasäätiön tuella myös mm. Jyväskylän Fantasiassa sekä Rovaniemen, Tornion ja Vaasan BioRex-teattereissa.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Lähitaksin kaikille noin tuhannelle taksiyrittäjälle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.
Seinärakenteita jouduttiin purkamaan, jotta kytevä palo saatiin sammutettua. Tulipalossa ei tullut henkilövahinkoja.
Tulipalon seurauksena talon huoneistojen asukkaat evakuoitiin eikä palosta aiheutunut henkilövahinkoja.
Poliisi kehottaa aina tarkistamaan kiireellistenkin rahapyyntöjen oikeellisuuden ja suhtautumaan varovaisuudella tuntemattomista numeroista tuleviin yhteydenottoihin.
Ensimmäistä tapausta tutkitaan pahoinpitelynä ja veitsiasiaa toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona.
Viranomaiset tutkivat onnettomuutta ja sen syitä.
Ari Kettukankaan jututettavana liikenteen­ohjaus­suunnitel­mien kehitys ja toteutus, sekä liikenne­järjestelyiden vastaava Petri Tikkala.
Alueilla liikkuu Puolustusvoimien ja eri viranomaisten henkilöstöä ja ajoneuvoja. Harjoitusjoukot käyttävät sivullisille vaarattomia, mutta melua aiheuttavia paukkupatruunoita. Harjoitustoimintaan käytettävät alueet eristetään muulta toiminnalta ja sotilaspoliisit opastavat ja ohjaavat liikkumista.