Lapin poliisilaitoksen viime viikonloppuna Sodankylän, Inarin ja Utsjoen alueilla suorittamassa liikennevalvonnassa kirjattiin yhteensä 138 sakkoa ja liikennevirhemaksua.
Kenttäpäällikkö Inari Ylläsjärveä Metsähallituksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Ryhmäpäällikkö Satu Maaria Karjalaista Suomen ympäristökeskuksesta haastattelee Jussi Häkkilä.
Työttömiä oli työ- ja elinkeinoministeriön tänään julkistaman työllisyyskatsauksen mukaan viime kuun lopussa 259 789, 56 423 vähemmän kuin vuosi sitten.
Lapsi annettiin paikalle tulleelle äidille tarkistuksen jälkeen. Oululainen mies löytyi lopulta poliisikoiran avulla kello 05.00 aikaan kauempaa maastosta sekavana. Mies toimitettiin Mehiläinen Länsi-pohjan sairaalaan tutkimuksiin ja hänet toimitettiin tutkimusten ja tarkkailun jälkeen kiinniotetuksi Kemin poliisivankilaan.
Paikalle menneet poliisipartiot ottivat kemiläisen ja oululaisen miehen kiinni ja heidät toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Tapaus kirjattiin ylös pahoinpitelyn yrityksenä.
Lapin poliisilaitos pyysi eilen Hirvaan ja Häkinvaaran alueella liikkuneita ottamaan yhteyttä.
Muhoksella Kirkkosaaren ja Montan uimarantojen vesissä on havaittu Oulun seudun ympäristötoimen mukaan runsaasti sinilevää.
Lapin poliisilaitos sai eilen illalla ilmoituksen Hirvaan ja Häkinvaaran alueella punaisessa autossa istuvalta henkilöltä.
Valvonnan suoritteina kirjattiin yhteensä 90 sakkoa ja liikennevirhemaksua. Suurin osa suoritteista kirjattiin ylinopeuksista.
Lapin ELY-keskus on jakanut 125 000 euroa 35:een kohteeseen rakennusperinnön hoitoon.
Useat väkivaltarikokset, liikennetehtävät sekä kiinniotettujen kuljetukset pitivät Lapin poliisilaitoksen partiot kiireisinä viikonlopun aikana.
Yksi miehistä oli huitonut toista miestä kädessään olleella puukolla. Asiassa ei tullut vahinkoja kenellekään. Poliisi jatkaa asian tutkintaa törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.
Lapin käräjäoikeus vangitsi eilen poliisin vaatimuksesta rovaniemeläisen miehen todennäköisin syin epäiltynä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja ampuma-aserikoksesta maanantain ja tiistain välisenä yönä Rovaniemen Pöykkölän kaupunginosassa tapahtuneessa piiritystilanteessa.
Sinilevähavainnot ovat runsastuneet huomattavasti sekä rannikolla että avomerellä.
Poliisia työllistivät viikonloppuna liikennerikokset, pahoinpitelyt ja rattijuopot.