Kuva: Shutterstock

Oulaskankaan sairaalan yt-neuvottelut jatkuvat -viimeiset synnyttäjät otetaan vastaan huomenna

13.12.2018 13:00 - Jussi Häkkilä

Oulaisten Oulaskankaan sairaalan yt-neuvottelut on rajattu koskemaan synnytysosasto 1:n, leikkausosaston ja yhteispäivystyksen hoitohenkilöstöä sekä ravintohuollon ja sairaalahuollon tehtäviä.

Oulaisten Oulaskankaan sairaalan yt-neuvottelut on rajattu koskemaan synnytysosasto 1:n, leikkausosaston ja yhteispäivystyksen hoitohenkilöstöä sekä ravintohuollon ja sairaalahuollon tehtäviä. Neuvottelut eivät koske enää psykiatrian osaston 76 ja Ylivieskan nuorten tukitaloa. Niiden toiminta jatkuu nykyisen kaltaisena sairaanhoitopiirin valtuuston tekemän päätöksen mukaisesti. Yhteistoimintamenettely pyritään saamaan päätökseen ensi kuun toisen viikon aikana.

Oulaskankaan sairaalassa otetaan vastaan viimeiset synnyttäjät huomenna klo 24. Kaikki tätä ennen saapuneet synnyttäjät hoidetaan Oulaskankaalla. Tämän jälkeen synnytyksiä aletaan ohjata Oulun yliopistolliseen sairaalaan, jossa on riittävät resurssit, tarpeeksi tilaa ja henkilökuntaa ottamaan synnyttäjät vastaan. Osa synnyttäjistä ohjautuu myös muihin sairaaloihin, kuten Keski-Pohjanmaan keskussairaalaan Kokkolaan.

Lue myös: KHO: Oulaskankaan sairaalan synnytystoiminta päättyy vuoden loppuun mennessä

Kilpailut

Uusimmat