Kuva: Tommi Luoto

Mies vangittiin epäiltynä pahoinpitelystä, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, sekä törkeästä huumausaine- ja ampuma-aserikoksesta

06.07.2018 16:27 - Jussi Häkkilä

Oulun poliisi on päättänyt esitutkinnan, jossa suomalainen mies on epäiltynä pahoinpitelystä, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, sekä törkeästä huumausaine- ja ampuma-aserikoksesta.

Oulun poliisi on päättänyt esitutkinnan, jossa suomalainen mies on epäiltynä pahoinpitelystä, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, sekä törkeästä huumausaine- ja ampuma-aserikoksesta. Mies on vangittu Oulun käräjäoikeuden päätöksellä.

Oulussa toukokuussa tapahtuneelta kotihälytystehtävältä ennen poliisin tuloa poistuneen ja myöhemmin poliisin tavoittaman rikoksesta epäillyn hallusta ja hänen käyttämästään ajoneuvosta löydettiin yhteensä noin puoli kiloa amfetamiinia ja pieni määrä huumaavia lääkkeitä. Epäilty vastusti kiinniotettaessa voimakkaasti poliisin toimenpiteitä. Ajoneuvosta löytyi konepistooli lipas paikoillaan, ja lippaassa muutama kymmenen yhdeksän millimetrin patruunaa. Lisäksi löydettiin erillinen rumpulipas, äänenvaimennin sekä käsiase lippaineen. Pahoinpitelyn epäillään tapahtuneen kotihälytystehtävän yhteydessä. Juttu on siirtymässä syyteharkintaan.

Lue myös: Oulun poliisi suoritti huumausaineiden katukaupan valvontaa

Kilpailut

Uusimmat