Kuva: Fotolia

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä irtisanoo 70 henkilöä

15.12.2016 16:00 - Jussi Häkkilä

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän yt-neuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelujen tuloksena irtisanotaan tuotannollisilla ja taloudellisilla perusteilla 70 henkilöä

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän yt-neuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelujen tuloksena irtisanotaan tuotannollisilla ja taloudellisilla perusteilla 70 henkilöä, joista 36 tukipalveluista ja 34 opetustehtävistä. Lisäksi tuotannollisilla ja taloudellisilla perusteilla irtisanotaan tukihenkilöstöstä kaksi henkilöä ja opetushenkilöstöstä ja kouluttajista 16 henkilöä, joille tarjotaan osa-aikaisia työsuhteita tai tuntiopettajan tehtäviä tai aikuiskoulutuksen kokoaikaisille kouluttajille työsuhteen osa-aikaistamista. Sopeuttamistoimet kohdistuvat yhteensä 92:een henkilöön, kun otetaan huomioon kaikki toimenpiteet, kuten erilaiset palvelussuhteiden muutokset ja siirtymiset eri toimipisteisiin. Sopeuttamiset toteutetaan ensi vuoden aikana.
Perusteina yt-neuvotteluille olivat valtakunnalliset 190:n miljoonan euron ammatilliseen koulutukseen kohdistuvat rahoitusleikkaukset, joista on arvioitu kohdistuvan Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän toimintaan noin neljä-viisi miljoonaa euroa.

Kilpailut

Uusimmat