OP Ryhmän keskusyhteisössä viime kuussa alkaneet yt-neuvottelut on saatu päätökseen.
Stora Enso Oulu Oy:n omistaman satamaoperaattorin, Herman Andersson Oy:n elokuussa alkaneet yt-neuvottelut ovat päättyneet.
Lehto Group on saanut päätökseen syyskuussa käynnistetyt yt-neuvottelut.
Aktiassa syyskuussa käynnistetyt yt-neuvottelut on saatu päätökseen.
Neuvottelujen tuloksena työt loppuvat 24 kunnossapidon henkilöltä. Efora Oy huolehtii Stora Enson kunnossapidosta yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa. Efora on Stora Enson täysin omistama tytäryhtiö, jolla on noin 900 työntekijää. Efora Oy:n Oulun henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut alkoivat syyskuussa ja ne olivat seurausta Stora Enson päätöksestä muuntaa Oulun paperitehdas pakkauskartonkitehtaaksi sekä sulkea paperikone 6 ja arkittamo ensi vuonna.
Raahen kaupungin yt-neuvottelut ovat päättyneet tänään 9.10.2019. Yhteistoimintaneuvottelujen lopputulemana ei esitetä säästötoimenpiteenä henkilöstön irtisanomisia tai lomautuksia.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten hallitus päätti eilen pitämässään kokouksessa aloittaa koko yhtymän henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut.
Lehto Group aloittaa yt-neuvottelut kannattavuuden parantamiseksi sekä henkilöstö- ja tehdaskapasiteetin sopeuttamiseksi tämänhetkisen tarpeen tasolle.
SSAB aloittaa yt-neuvottelut Suomen toiminnoissaan pois lukien Lappohjan putkitehdas sekä tytäryhtiöt Ruukki Construction, Tibnor, Raahen Voima ja Presteel.
Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu ovat aloittamassa yt-neuvottelut. Asia on esillä ensi viikolla, kun osapuolten hallitukset käsittelevät palvelutoimintojen organisointia.
Efora vastaa Stora Enson Oulun tehtaan kunnossapidosta. Yt-neuvotteluilla reagoidaan aiemmin ilmoitettuun Stora Enson päätökseen muuntaa Oulun paperitehdas pakkauskartonkitehtaaksi. Yhteistoimintaneuvottelujen piirissä on koko Eforan Oulun tehtaalla työskentelevä henkilöstö, 127 henkilöä. Arvioitu henkilöstön vähennystarve on enintään 50 henkilöä. Päätökset Eforan Oulun tulosyksikön henkilöstövaikutuksista tehdään sen jälkeen, kun yt-neuvottelut ovat päättyneet.
Pihlajalinna on saanut päätökseen kesäkuussa aloitetut yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut johtavat noin 180:n työtehtävän päättymiseen, joista pääosa toteutetaan irtisanomisilla.
Raahe aloittaa organisaatiomuutosta koskevat yt-neuvottelut.
Mediayhtiö Kaleva kertoi eilen aloittavansa yt-neuvottelut, jotka koskevat yhtiön kaikkia toimintoja.
Lakkapää aloittaa yt-neuvottelut, jotka koskevat Ylitornion, Tornion ja Rovaniemen toimipaikkoja.
Rovaniemen kaupunginhallitus päätti, että vuoden 2020 talousarvion valmistelua jatketaan käynnistämällä koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut.