Veikkaus suunnittelee lopettavansa pelipöytätoiminnan ravintoloissa. Lisäksi ravintolapelipöytien tukitoimintoja sekä asiamiesmyynti- ja ketjuyhteistyötä suunnitellaan uudelleenorganisoitavaksi.
Monetra Oulu Oy on saanut päätökseen noin 500:ä työntekijää koskevat yhteistoimintaneuvottelut, joiden tuloksena organisaatiorakennetta kevennetään ja joustavuutta lisätään.
Nokia aloittaa Suomessa ensi tiistaina yt-neuvottelut, joiden arvioidaan johtavan noin 350:n työpaikan vähennykseen.
Fazer suunnittelee Oulun leipomon sulkemista ja sen toimintojen siirtämistä muihin leipomoihinsa.
Raahen kaupunki aloittaa koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut.
Lehto Groupin tehdastuotannon yksikkö Lehto Components Oy harkitsee tuotantonsa sopeuttamista Iin ja Humppilan tehtaillaan.
Neuvottelujen lopputuloksena yhtiö voi tarvittaessa lomauttaa Stora Enso Oulu Oy:n henkilöstöä, lukuun ottamatta sellutehtaan henkilöstöä, korkeintaan 90:n päivän ajaksi ensi vuoden ensimmäisen puoliskon aikana.
Monetra Oulu Oy aloittaa yt-neuvottelut ja esittää työvoiman käytön vähentämistä taloudellisista ja tuotannollisista syistä.
Pohjolan Liikenne aloittaa yt-neuvottelut ensi viikon torstaina pitkään jatkuneen vaikean markkinatilanteen takia.
Vaasan Oy:n elokuussa käynnistämien yt-neuvotteluiden lopputuloksena päädyttiin kahvileivän irtotuotteiden valmistuksen lopettamiseen Kuusankosken ja Kiimingin leipomoissa tammikuun loppuun mennessä.
OP Ryhmä aloittaa maanantaina yt-neuvottelut, jotka koskevat keskusyhteisökonsernin henkilöstöä. Neuvottelut eivät koske OP Ryhmän osuuspankkeja.
Vaasan Oy suunnittelee kahvileipien irtotuotteiden valmistuksen lopettamista Kuusankoskella ja Kiimingissä ja käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on yhteensä 104 henkilöä.
Pyhännän eilinen kunnanhallitus päätti käynnistää kunnan perusturvalautakunnan alaista henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut.
Oulun kaupunki aloitti eilen koulusihteeripalveluiden ja Museo- ja tiedekeskus Luupin asiakaspalvelutehtävien tuottamista koskevat yt-neuvottelut.
Kokkolan Halpa-Halli Oy aloittaa yt-neuvottelut Oulun Limingantullin ja Kempeleen myymälöiden osalta.
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä irtisanoo 46 työntekijää ensi kuun alusta lukien.