Lehto Group aloittaa yt-neuvottelut kannattavuuden parantamiseksi sekä henkilöstö- ja tehdaskapasiteetin sopeuttamiseksi tämänhetkisen tarpeen tasolle.
SSAB aloittaa yt-neuvottelut Suomen toiminnoissaan pois lukien Lappohjan putkitehdas sekä tytäryhtiöt Ruukki Construction, Tibnor, Raahen Voima ja Presteel.
Oulun yliopisto ja Oulun ammattikorkeakoulu ovat aloittamassa yt-neuvottelut. Asia on esillä ensi viikolla, kun osapuolten hallitukset käsittelevät palvelutoimintojen organisointia.
Efora vastaa Stora Enson Oulun tehtaan kunnossapidosta. Yt-neuvotteluilla reagoidaan aiemmin ilmoitettuun Stora Enson päätökseen muuntaa Oulun paperitehdas pakkauskartonkitehtaaksi. Yhteistoimintaneuvottelujen piirissä on koko Eforan Oulun tehtaalla työskentelevä henkilöstö, 127 henkilöä. Arvioitu henkilöstön vähennystarve on enintään 50 henkilöä. Päätökset Eforan Oulun tulosyksikön henkilöstövaikutuksista tehdään sen jälkeen, kun yt-neuvottelut ovat päättyneet.
Pihlajalinna on saanut päätökseen kesäkuussa aloitetut yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut johtavat noin 180:n työtehtävän päättymiseen, joista pääosa toteutetaan irtisanomisilla.
Raahe aloittaa organisaatiomuutosta koskevat yt-neuvottelut.
Mediayhtiö Kaleva kertoi eilen aloittavansa yt-neuvottelut, jotka koskevat yhtiön kaikkia toimintoja.
Lakkapää aloittaa yt-neuvottelut, jotka koskevat Ylitornion, Tornion ja Rovaniemen toimipaikkoja.
Rovaniemen kaupunginhallitus päätti, että vuoden 2020 talousarvion valmistelua jatketaan käynnistämällä koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut.
Posti tekee muutoksia palvelupisteverkostoonsa.
Škoda Transtech Oy aloittaa yt-neuvottelut Otanmäen tehtaalla tulevan tuotannon vähentymisen vuoksi.
Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut päättyivät alkuviikosta.
Lehto Group aloittaa Hartolan ja Oulaisten tehtailla yt-neuvottelut, joiden tavoitteena on saattaa tehdastuotannon kapasiteetti tasapainoon lyhyen tähtäimen kysynnän kanssa.
Raahen kaupungin organisaatiorakenteen uudelleentarkastelun aikataulua on muutettu ja siitä johtuen myös yt-neuvottelut pääsevät alkamaan vasta elokuun 12. päivä, jolloin kaupunginhallitus tekee päätöksen neuvottelujen käynnistämisestä.
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin operatiivisen tulosalueen johtaja Päivi Laurilaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Posti aloittaa yt-neuvottelut tämän kuun loppupuolella.