Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, TE-palvelut, maakuntaliitto ja Pyhännän kunta ovat perustaneet alueellisen koordinaatioryhmän pohtimaan toimia Pyhännällä irtisanottujen uudelleen kouluttamiseksi ja työllistymiseksi sekä yritystoiminnan uudelleen aktivoimiseksi ja alueen kärkihankkeiden edistämiseksi.
Metsähallitus aloittaa ensi keskiviikkona muutosneuvottelut, joiden piirissä on 460 henkilöä.
Bittium kertoi eilen aloittavansa muutosneuvottelut kannattavuutensa parantamiseksi ja toimintansa kehittämiseksi.
Pudasjärven kaupunki aikoo käynnistää yt-neuvottelut taloudellisista ja toiminnallisista syistä.
LapWall antoi eilen muutosneuvottelukutsun Raahen yksikössä.
LapWall on saanut päätökseen viime kuun alussa aloittamansa Raahen yksikön muutosneuvottelut.
Kemin kaupungin talouden sopeuttamisen ja organisaatiouudistuksen toimeenpanon yt-neuvottelut ovat päättyneet.
Oulaisten kaupunki on tänään irtisanonut kaupungin sopimukset Teboilin kanssa.
Poliisi aloittaa yt-neuvottelut, koska tänään julkistetussa valtion talousarvioesityksessä poliisille myönnetty määräraha laskee, ja tulevienkin vuosien rahoituskehys on laskeva.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite käynnisti alkuvuodesta koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut.
Makia Clothing irtisanoo yhteistyön tavaratalo Kärkkäinen Oy:n kanssa.
SSAB kertoi tänään aloittavansa koronaepidemian myötä heikkona jatkuvasta markkinatilanteesta ja taloudellisesta kehityksestä johtuen yt-neuvottelut Suomen toiminnoissaan.
Oulun ammattikorkeakoulussa viime kuun puolivälissä aloitettujen yt-neuvottelujen tuloksena toteutetaan yhteensä enintään 38:n henkilötyövuoden vähennys, joista valtaosa toteutuu eläkeratkaisuilla ja määräaikaisten työsuhteiden lukumäärää vähentämällä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten hallitus päätti eilisessä kokouksessaan aloittaa koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut joustavien henkilöstöresurssien siirron mahdollistamiseksi.
Lehto Group aloittaa yt-neuvottelut kannattavuuden parantamiseksi sekä henkilöstö- ja tehdaskapasiteetin sopeuttamiseksi tämänhetkisen tarpeen tasolle.
Pihlajalinna on saanut päätökseen kesäkuussa aloitetut yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut johtavat noin 180:n työtehtävän päättymiseen, joista pääosa toteutetaan irtisanomisilla.