Kuva: Shutterstock

Oululainen mies jätti 4-vuotiaan lapsensa useiksi tunneiksi ilman juomaa ja ruokaa maastoon pysäköityyn henkilöautoon Ylitorniolla - tapausta tutkitaan heitteillepanona

24.07.2022 13:16 - Ari Kettukangas

Lapsi annettiin paikalle tulleelle äidille tarkistuksen jälkeen. Oululainen mies löytyi lopulta poliisikoiran avulla kello 05.00 aikaan kauempaa maastosta sekavana. Mies toimitettiin Mehiläinen Länsi-pohjan sairaalaan tutkimuksiin ja hänet toimitettiin tutkimusten ja tarkkailun jälkeen kiinniotetuksi Kemin poliisivankilaan.

Oululaisen 39-vuotiaan miehen epäillään jättäneen 4-vuotiaan lapsensa useiksi tunneiksi ilman juomaa ja ruokaa maastoon pysäköityyn henkilöautoon Susivaarassa Ylitorniolla. Autossa oli lisäksi kaksi koiraa. Tapahtumasta tuli poliisille tieto lapsen äidiltä, joka odotti lapsen tuontia hänen luokse kesälomapaikalle Ylitorniolle ja oli huolissaan, kun tuominen oli venynyt odotettua pitemmälle. Poliisi sai selvitettyä auton sijainnin ja paikalle mennyt partio löysi kyseisen auton, jossa lapsi oli peloissaan ja kylmissään. Paikalle tuli myös ensihoidon yksikkö ja sosiaalityöntekijät. Lapsi annettiin paikalle tulleelle äidille tarkistuksen jälkeen. Oululainen mies löytyi lopulta poliisikoiran avulla kello 05.00 aikaan kauempaa maastosta sekavana. Mies toimitettiin Mehiläinen Länsi-pohjan sairaalaan tutkimuksiin ja hänet toimitettiin tutkimusten ja tarkkailun jälkeen kiinniotetuksi Kemin poliisivankilaan.

Lue myös: Kadonneet henkilöt löytyivät hyväkuntoisina Sallassa ja Kemijärvellä

Kilpailut

Uusimmat