Pieni varastorakennus tuhoutui tulipalossa eilen Ylitorniolla Isovaarantiellä.
Lapin ELY-keskus on myöntänyt kuudelle vesistötoimenpiteiden toteutusta palvelevalle hankkeelle yhteensä 620 000 euroa.
Rovasti Heikki Nissinen esittää, että Oulun hiippakunnan tuomiokapituli tekisi aloitteen Pellon ja Ylitornion seurakuntien yhdistämisestä vuoden 2026 alusta lukien.
Hailuodon, Pohjolan, Posion, Sallan, Tyrnävän, Utajärven ja Ylitornion Osuuspankit suunnittelevat yhdistymistä.
Tämän viikon maanantaina Ylitornion Ainiovaaran koulukeskuksessa tapahtuneen rikoksen esitutkinta on edennyt.
Ylitornion Aavasaksalla sijaitsevan Keisarinmajan ulkoseinät maalataan tänä kesänä.
Moottoripyöräilijää epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Korulippaassa oli kultakoruja mm. sormuksia noin 3000 euron arvosta. Tunkeutujina olivat olleet keski-ikäinen mies ja naishenkilö.
Lauantaina aamupäivällä sattui Ylitornion Pessalompolon kylässä räjähdys noin 200:n neliön suuruisen konehallin pannuhuoneessa.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista Meri-Lapin tutkintaan. Mikäli Volkswagen Transporterista on havaintoja, niistä voi ilmoittaa hätänumeroon 112.
Lapsi annettiin paikalle tulleelle äidille tarkistuksen jälkeen. Oululainen mies löytyi lopulta poliisikoiran avulla kello 05.00 aikaan kauempaa maastosta sekavana. Mies toimitettiin Mehiläinen Länsi-pohjan sairaalaan tutkimuksiin ja hänet toimitettiin tutkimusten ja tarkkailun jälkeen kiinniotetuksi Kemin poliisivankilaan.
Ylitornion Korvassa paloi eilen puutarhan lämpökeskus.
Suomen museoliiton hallitus on myöntänyt kolme Suomen museoliiton 50-vuotisjuhlamitalia museotyön hyväksi tehdystä työstä sekä museoalalla saavutetuista ansioista.
Autossa oli kyydissä kaksi henkilöä, jotka molemmat kuljetettiin sairaalaan tarkastettavaksi.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt valtionavustukset kuntakohtaisiin kävelyn ja pyöräliikenteen edistämisohjelmiin.
Mies ja nainen otettiin kiinni törkeästä varkaudesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta epäiltynä. Miestä epäillään myös rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta.