Ylitornion Aavasaksalla sijaitsevan Keisarinmajan ulkoseinät maalataan tänä kesänä.
Moottoripyöräilijää epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Korulippaassa oli kultakoruja mm. sormuksia noin 3000 euron arvosta. Tunkeutujina olivat olleet keski-ikäinen mies ja naishenkilö.
Lauantaina aamupäivällä sattui Ylitornion Pessalompolon kylässä räjähdys noin 200:n neliön suuruisen konehallin pannuhuoneessa.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista havainnoista Meri-Lapin tutkintaan. Mikäli Volkswagen Transporterista on havaintoja, niistä voi ilmoittaa hätänumeroon 112.
Lapsi annettiin paikalle tulleelle äidille tarkistuksen jälkeen. Oululainen mies löytyi lopulta poliisikoiran avulla kello 05.00 aikaan kauempaa maastosta sekavana. Mies toimitettiin Mehiläinen Länsi-pohjan sairaalaan tutkimuksiin ja hänet toimitettiin tutkimusten ja tarkkailun jälkeen kiinniotetuksi Kemin poliisivankilaan.
Ylitornion Korvassa paloi eilen puutarhan lämpökeskus.
Suomen museoliiton hallitus on myöntänyt kolme Suomen museoliiton 50-vuotisjuhlamitalia museotyön hyväksi tehdystä työstä sekä museoalalla saavutetuista ansioista.
Autossa oli kyydissä kaksi henkilöä, jotka molemmat kuljetettiin sairaalaan tarkastettavaksi.
Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt valtionavustukset kuntakohtaisiin kävelyn ja pyöräliikenteen edistämisohjelmiin.
Mies ja nainen otettiin kiinni törkeästä varkaudesta ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta epäiltynä. Miestä epäillään myös rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta.
Kuljettajaksi paljastui 22-vuotias mies, jota epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Poliisi on selvittänyt Ylitorniolla maanantaina tapahtuneen auton ryöstön ja ottanut kiinni kaikki neljä tapauksesta epältyä henkilöä.
Pariskunnan henkilöauto anastettiin eilen illalla Ylitorniolla väkivallalla uhaten.
Poliisi tutkii tapauksia varkauksina.
Palo sai ilmeisesti alkunsa saunan hormin läpiviennistä. Palo levisi rakennuksen yläpohjaan. Pelastuslaitoksen saavuttua kohteeseen rakennuksen saunatila ja yläpohja olivat tulessa. Pelastuslaitos sammutti palon, eikä se päässyt leviämään saunasta rakennuksen muihin tiloihin ja huoneisiin. Ensihoito tarkisti 3 henkilöä mahdollisen savualtistuksen takia.