Nainen varasti pyykkejä eilen päivällä Kemissä Ouluntiellä sijaitsevan kerrostalon kuivaushuoneesta.
Edelliseen vuoteen verrattuna kävijämäärät nousivat reilulla 60 prosentilla, eli 6512 henkilöllä.
Pelastuslaitos muistuttaa, että jäätilanne on vielä paikoitellen arvaamaton etenkin merialueella.
Poliisi on selvitellyt tilannetta edeltäneitä tapahtumia ja asiassa ei ole ilmennyt rikosta. Poliisi jatkaa asiaa kuolemansyyn selvittämisenä.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot tapauksesta sähköpostitse tai arkisin puhelimitse Meri-Lapin tutkintaan.
Torniossa kielletään sisätiloissa järjestettävät yli 50 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sekä korkean riskin tilaisuudet. Kielto on voimassa tulevasta perjantaista 17. joulukuuta saakka. Tornion kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta päätti asiasta eilen.
Palon syttymissyy ei ole tiedossa.
Lapin ja Oulun poliisilaitosten liikenneryhmät tarkastivat viime viikolla Meri-Lapin alueella 69 raskaan liikenteen kuljetusta.
Meri-Lapin poliisi pyytää havaintoja henkilöistä ja ajoneuvoista tulipaloon liittyen sunnuntain ja maanantain väliseltä yöltä.
Asiaa tutkitaan törkeänä liikeneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Kemin museoissa ollaan tyytyväisiä viime kesän kävijämääriin sekä erityisesti ulkopaikkakuntalaisten kävijöiden suhteellisen suureen määrään. Kaikista kävijöistä ulkopaikkakuntalaisia oli noin kolmannes.
Vaikka ilmaantuvuus alueella on viime viikkoina ollut nousussa, on epidemia Länsi-Pohjan alueella vielä perustasolla. Epidemiatilannetta tarkastellaan uudelleen pandemiatyöryhmän kokouksessa ensi viikolla.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot puhelimitse tai sähköpostitse Meri-Lapin tutkintaan.
Palosta syntyi sankkaa savua Rantatien ja Rovaniementien alueella. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.
Lakkiaiset suositellaan siirrettäväksi syksyyn. Alueellinen pandemiatyöryhmä päätti jatkaa nykyisten koronasuositusten voimassaoloa 23. toukokuuta saakka.
Tartunta todettiin luokan oppilaalla. Altistuneiden jäljittäminen on käynnissä. Karateeni jatkuu kaksi viikkoa ja koskee noin kahtakymmentä oppilasta sekä luokkaa opettaneita opettajia.