Kuva: Ari Kettukangas

Kemin kaupunki neljäs Vihreä teko –tunnus Kemin Taksipalvelu Oy:lle ja koruvalmistaja My Favorite Piece:lle

01.06.2022 12:03 - Ari Kettukangas

Kemin kaupunki kannustaa alueen yrityksiä ja muita toimijoita vihreään ja kestävääntoimintaan. Vihreä teko –tunnus myönnetään erityisen ympäristöystävälliselle jakestävän kehityksen periaatteiden mukaiselle toiminnalle.

Kemin kaupunki myöntää neljännen kerran Vihreä teko –tunnuksen. Tunnuksen saivat tänään Kemin Taksipalvelu Oy ja koruvalmistaja My Favorite Piece. Kemin Taksipalvelu on Innovatiivinen ja kehityshaluinen yritys, joka jatkuvasti kehittää Kemin joukkoliikennettä palvelevammaksi kestävän kehityksen ja vihreät arvot huomioon ottaen. Konkreettisina ja näkyvinä esimerkkeinä ovat muun muassa biodiesel ajot, Summer Shuttle ja muut maksuttomat joukkoliikenne kampanjat. My Favorite Piece valmistaa koruja kierrätysmateriaalista tutkien ja kehittäen eri materiaalien käyttötapoja ja ottaen toiminnassaan kokonaisvaltaisesti huomioon kestävän kehityksen. Yritys tekee kierrätys yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa sekä ottaen vastaan että välittäen materiaaleja. Kemin kaupunki kannustaa alueen yrityksiä ja muita toimijoita vihreään ja kestävääntoimintaan. Vihreä teko –tunnus myönnetään erityisen ympäristöystävälliselle jakestävän kehityksen periaatteiden mukaiselle toiminnalle.

Lue myös: Oulun kaupungin osallistuvan budjetoinnin äänestyksessä äänestäjien määrä tuplaantui - 8 ehdotusta äänestettiin toteutettavaksi

Kilpailut

Uusimmat