Kuva: Hätäkeskuslaitos

Torniossa pommiräjähdys

04.08.2020 12:01 - Jussi Häkkilä

Torniossa Putaan kaupunginosassa räjähti viime yönä hieman ennen kello yhtä auton alle sijoitettu pommi.

Torniossa Putaan kaupunginosassa räjähti viime yönä hieman ennen kello yhtä auton alle sijoitettu pommi. Tapausta tutkitaan tuhotyönä ja räjähderikoksena.

Räjähdys ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Räjäytyksen kohteena oli sininen Volkswagen Transporter -pakettiauto, joka oli vuokrattu Rajavartiolaitoksen käyttöön. Ajoneuvon perä vaurioitui räjähdyksessä. Pakettiautossa ei ollut rajavartioston tunnuksia.

Poliisi pyytää havaintoja erityisesti Aarnintien ja Thurevikinkadun tienoilla viime yönä puolenyön ja yhden välillä liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista.

Poliisi pyytää räjähdyksen aikaan Aarnintietä ajaneen pienen punaisen henkilöauton kuljettajaa ja samoihin aikoihin Aarnintiellä mopolla liikkunutta henkilöä ilmoittautumaan poliisille lisätietojen antamista varten.

Lisäksi tapahtuma-aikaan Aarnintieltä Thurevikinkadulle jalkaisin liikkuneita kolmea miestä sekä kahta valkeaan ja mustaan huppariin pukeutunutta jalkaisin Länsipohjankatua Miukin suuntaan likkunutta miestä pyydetään ilmoittautumaan poliisille lisätietojen antamista varten.

Lisäksi poliisi pyytää yksityishenkilöitä tarkastamaan omista valvontakameroistaan tapahtumapaikan lähistöllä liikkuneita ja ilmoittamaan tiedot poliisille.

Tiedot ja havainnot pyydetään ilmoittamaan Lapin poliisiin 0295466481 tai rta.lappi@poliisi.fi.

Lue myös: Ivalossa kotietsinnällä löytyi merkittävä määrä aseita ja räjähteitä

Kilpailut

Uusimmat