Kuva: Jussi Häkkilä

Pariskunnan auto ryöstettiin Ylitorniolla

23.06.2020 08:41 - Jussi Häkkilä

Pariskunnan henkilöauto anastettiin eilen illalla Ylitorniolla väkivallalla uhaten.

Pariskunnan henkilöauto anastettiin eilen illalla Ylitorniolla väkivallalla uhaten. Välikohtaus alkoi, kun pariskuntaa vastaan ajanut pakettiauto oli vähällä törmätä heidän autoonsa. Pariskunta lähti seuraamaan pakettiautoa, ohitti sen ja pysäytti autonsa tien laitaan asian selvittämiseksi. Pakettiautossa oli neljä henkilöä, joista kaksi poistui paikalta. Toiset kaksi käyttäytyivät uhkaavasti pariskuntaa kohtaan. He mm. heittivät pariskuntaa kivillä, ja toinen heistä yritti lyödä pariskunnan miestä. Pariskunta pakeni tilanteesta kauemmaksi, jolloin toinen uhkaavasti käyttäytyneistä henkilöistä varasti heidän autonsa.
Pariskunnan auto löytyi myöhemmin Ylitornion Asematieltä, mutta etsinnöistä huolimatta poliisi ei tavoittanut tekijöitä. Autosta varastettiin omaisuutta. Tekijöiden käyttämä pakettiauto oli mustavalkoinen Ford Transit. Seurueeseen kuului kolme miestä ja yksi nainen. Nainen oli ruumiinrakenteeltaan pyöreähkö, ja hänellä oli musta hame ja musta huppari. Yhdellä miehistä oli ns. pujoparta, ja yhdellä viininpunainen lippalakki.
Poliisi pyytää tekijöistä tai autosta havaintoja tehneitä ilmoittamaan tietonsa Meri-Lapin poliisille numeroon 0295 466 156 (klo 10 - 14 välisenä aikana) tai sähköpostiosoitteeseen: meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi.

Lue myös: Apteekki ryöstettiin Kajaanissa

Kilpailut

Uusimmat