Kuva: Fotolia

Mies ryöstettiin Kemissä -lisää tuntomerkkejä tekijöistä

05.04.2019 10:14 - Jussi Häkkilä

Maanantai-iltana noin kello 18 ryöstettiin 63-vuotias lenkillä ollut mies Kemissä Mineanpolulla olevien alikulkusiltojen välissä.

Maanantai-iltana noin kello 18 ryöstettiin 63-vuotias lenkillä ollut mies Kemissä Mineanpolulla olevien alikulkusiltojen välissä. Tekijöinä olivat nuori mies ja nainen. Ryöstö tehtiin raakaa väkivaltaa ja kirvestä apuna käyttäen.

Tekijät olivat noin 18-vuotiaita, tummiin vaatteisiin pukeutuneita, noin 170 senttiä pitkiä, hoikkia ja kalpeakasvoisia. Miehellä oli tumma, mahdollisesti musta takki yllään ja huppu päässä. Miehellä oli mahdollisesti tumma siilitukka. Naisella oli yllään tumma olkapäille ulottuva tukka ja musta pidemmän mallinen takki yllään. Tekijöillä oli mukanaan reppu ja he kuuntelivat kovaäänisestä keskusteluohjelmaa.

Tapahtuma-aikaan paikalla on ollut liikkeellä kaksi noin 10-vuotiasta tyttöä, jotka ovat mahdollisesti nähneet tapahtuman. Tapahtumapaikan läheisyydessä on ollut myös viisi 14 -vuotiasta poikaa, jotka olivat nähneet mahdollisten tekijöiden poistuvan Syväkankaan terveysasemaa kohti. Poliisi pyytää kaikkia mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan numeroon 029 541 6194 tai sähköpostiosoitteeseen rikostiedustelu.lappi@poliisi.fi.

Lue myös: Mies pahoinpideltiin ja ryöstettiin Kemissä - tekovälineenä kirves

Kilpailut

Uusimmat