Kuva: Fotolia

Lapin aluehallintovirasto kannustaa sosiaali- ja terveydenhuollon päivystyksiä tekemään yhteistyötä

07.04.2017 08:53 - Jussi Häkkilä

Lapin aluehallintoviraston talvella tekemillä ohjaus- ja arviointikäynneillä Lapin terveyden- ja sosiaalihuollon päivystyksiin selvitettiin päivystysten toteutumista.

Lapin aluehallintoviraston talvella tekemillä ohjaus- ja arviointikäynneillä Lapin terveyden- ja sosiaalihuollon päivystyksiin selvitettiin päivystysten toteutumista. Käynnin tavoitteena oli edistää palvelujen laatua sekä potilas- ja asiakasturvallisuutta.   
Ohjaus- ja arviointikäynnit tehtiin Inarin perusterveydenhuollon päivystykseen, Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän päivystykseen Rovaniemellä, ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän akuuttiklinikkaan ja virka-ajan ulkopuoliseen seudulliseen sosiaalipäivystykseen. Tärkeimmäksi päivystysten kehittämiskohteeksi ohjaus- ja arviointikäynnillä nostettiin sosiaali- ja terveydenhuollon päivystysten yhteistyön kehittäminen siten, että yhteistyömahdollisuudet tunnistetaan, toimintakäytänteitä selkiytetään ja yhteistyötä lisätään, jolloin asiakkaan oikea-aikaisen ja tarpeenmukaisen hoidon sekä huolenpidon saatavuus parantuu.

Kilpailut

Uusimmat