Kuva: Fotolia

Väärin pysäköity auto esti potilasta tuomassa olleen helikopterin laskeutumisen Rovaniemellä

17.03.2017 11:06 - Jussi Häkkilä

Lapin keskussairaalaan Rovaniemellä potilasta tuomassa ollut helikopteri joutui eilen odottamaan laskeutumista, kun helikopterikentälle oli pysäköity henkilöauto.

Lapin keskussairaalaan Rovaniemellä potilasta tuomassa ollut helikopteri joutui eilen odottamaan laskeutumista, kun helikopterikentälle oli pysäköity henkilöauto. Koska auton kuljettajaa ei tavoitettu sairaalan kuulutuksilla eikä poliisin toimesta, paikalle kutsuttiin pelastuslaitos siirtämään auto pois tieltä. Kun pelastuslaitos oli ryhtymässä siirtoon, kuljettaja saapui paikalle ja häntä käskettiin välittömästi siirtämään auto. Nainen poistuikin paikalta saman tien, eikä jäänyt selvittämään asiaa. Naisen henkilöllisyys on kuitenkin selvillä. Tapahtuman vuoksi helikopterin laskeutuminen viivästyi noin kymmenen minuuttia.

Helikopterimiehistö on tehnyt tapauksesta vaarailmoituksen Trafille.Tapauksessa voidaan epäillä myös potilasturvallisuuden vaarantuneen. Kuljettaja on kentälle pysäköidessään ajanut noudattamatta moottoriajoneuvolla ajo kielletty -merkkiä ja pysäköinyt aiheuttaen vakavaa vaaraa.

Kilpailut

Uusimmat