Oulun Energia kuvaa koko kaukolämpöverkkoalueensa helikopterista tällä ja ensi viikolla.
Hartela toteuttaa FinnHEMSille Oulun lääkärihelikopteritukikohdan Oulunsaloon lentokentän yhteyteen.
Noin 65-vuotias mies eksyi eilen illalla Utajärven Rokuan maastossa.
Oulun Energian oli tarkoitus suorittaa tänään sähkölinjojen tarkastusta helikopterin avulla, mutta lento estyi sääolosuhteiden vuoksi.
Oulun Energia Oy ja Oulun Energia Sähköverkko Oy varmistavat kaukolämmön ja sähköverkon toimitusvarmuutta kuvaamalla viikonloppuna ja maanantaina kaukolämpöverkkoa ja sähköverkkoa helikopterin avulla.
Lääkärihelikopteritoiminnasta Suomessa vastaava FinnHEMS on tehnyt sopimuksen pohjoisten tukikohtiensa helikopterikalustosta.
Yhdeksänvuotias tyttö eksyi perjantaina Muonion Särkitunturissa, kun hän oli lähtenyt omille teilleen patikoimassa olleesta perheestään.
Nousussa ollut helikopteri kaatui kiitotielle parin metrin korkeudesta tänään Oulunsalon lentokentällä.
Talouspoliittinen ministerivaliokunta teki eilen uusia linjauksia ensihoidon ilmailupalveluihin liittyvistä järjestelyistä, jotka koskevat lääkärihelikopteritoimintaa hallinnoivaa FinnHEMS Oy:tä.
Lääkärihelikopterit saivat viime vuonna yhteensä 14 062 hälytystä.
FinnHEMSin lääkärihelikoptereilla kuljetettiin viime vuonna ennätysmäärä potilaita.
Caruna tekee sähköverkkonsa kuntotarkastusta helikopterikuvauksen avulla koko verkkoalueellaan.
Poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan tapauksessa, jossa sairaankuljetusyksikön ilmassa ollutta helikopteria häirittiin laserosoittimella kohdistamalla lasersäde lentäjien kasvoihin.
Lapin keskussairaalaan Rovaniemellä potilasta tuomassa ollut helikopteri joutui eilen odottamaan laskeutumista, kun helikopterikentälle oli pysäköity henkilöauto.