Kuva: Ari Kettukangas

Koronavirustilanne heikentynyt merkittävästi Keski-Pohjanmaalla - tartuntoja altistuksista Kokkolan poliisiasemalla ja Hakalahden koululla

28.02.2021 10:38 - Ari Kettukangas

Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta sekä mahdollinen altistuminen Kokkolan poliisiasemalla. Altistustilanne on tapahtunut tiistaina klo 14-15 välillä poliisiaseman aulatiloissa. Yksi tartunta liittyy myös Hakalahden koulussa keskiviikon ja torstain aikana tapahtuneeseen joukkoaltistumiseen.

Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta sekä mahdollinen altistuminen Kokkolan poliisiasemalla. Altistustilanne on tapahtunut tiistaina klo 14-15 välillä poliisiaseman aulatiloissa. Aulatiloissa tuolloin oleskelleita henkilöitä pyydetään seuraamaan oireita ja hakeutumaan hyvin herkästi koronavirustestiin. Yksi tartunta liittyy myös Hakalahden koulussa keskiviikon ja torstain aikana tapahtuneeseen joukkoaltistumiseen. Soite tulee olemaan yhteydessä kaikkiin altistuneisiin mahdollisimman pian. Karanteeniin tullaan asettamaan useita kymmeniä henkilöitä. Hakalahden koulun oppilaita sekä henkilökuntaa pyydetään seuraamaan oireita ja hakeutumaan hyvin herkästi koronavirustestiin. Koronavirustilanne on heikentynyt merkittävästi Keski-Pohjanmaalla. Mikäli alueen koronatilanne sitä edellyttää, tehdään lähipäivien aikana tarvittaessa päätös siirtymisestä kiihtymisvaiheen tasolle.

Lue myös: Oulussa viikon sisällä yli 2600 koronarokotusta - useita joukkoaltistumisia Kellon ja Maikkulan koulussa

Uusimmat