Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella riski koronavirustartunnan saamiseen on edelleen korkea, vaikka tartuntamäärissä ja ilmaantuvuudessa on laskua.
Keski-Pohjanmaalla Soiten alueella edelleen vakava, vaikka ilmaantuvuusluku ja tapausmäärä ovat laskussa.
Keski-Pohjanmaan sosiaali-ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten asiakasohjaus ja avopalvelut-palvelualuejohtaja Hanna Saarista haastattelee Jussi Häkkilä.
Koronatilanne jatkuu yhä vakavana Soiten alueella, vaikka viruksen ilmaantuvuus on hieman laskenut.
Palveluesimies Eliisa Hännistä haastattelee Jussi Häkkilä.
Koronatilanne jatkuu vakavana Soiten alueella.
Soiten koronavalmiusryhmä kokoontui tänään arvioimaan alueellista tilannekuvaa.
Koronatilanne jatkuu vakavana Soiten alueella ja tartuntojen määrä on edelleen kasvussa.
Koronatilanne jatkuu yhä vakavana Soiten alueella ja tartuntojen määrä on kasvussa.
Viime viikolla Soiten alueella todettiin yhteensä 94 uutta koronavirustartuntaa. 14 vuorokauden ilmaantuvuusluku on 221/ 100 000 asukasta kohti. Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa on tällä hetkellä hoidossa kolme koronaviruspotilasta.
Tartuntoja on tällä hetkellä eniten alle 10-vuotiailla sekä 10-19-vuotiaiden ikäryhmässä. Tartunnoista suurin osa on perhepiirissä tapahtuneita tartuntoja. Viranomaisryhmän päätöksellä alueelliset suositukset säilyvät ennallaan.
Koronatilanne jatkuu vakavana Soiten alueella.
Soiten koronavalmiusryhmä arvioi tänään alueellista tilannekuvaa ja vetoaa, että vielä rokottamattomat ottaisivat koronarokotteen mahdollisimman pian.
Keski-Pohjanmaan alueellinen koronaviranomaistyöryhmä suosittaa etätyön hyödyntämistä ja kasvomaskien käyttöä toistaiseksi.
Keski-Pohjanmaan alueellinen koronaviranomaistyöryhmä linjasi perjantaina, että Soiten alue siirtyy koronavirusepidemian leviämisvaiheeseen.
Soiten koronavalmiusryhmä vetoaa vahvasti alueen väestöön, että vielä rokottamattomat ottaisivat koronarokotteen mahdollisimman pian.