Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite on saanut Suomen Transplantaatiokirurgisen yhdistyksen kunniamaininnan ansiokkaasta elinsiirtotoiminnasta.
Kaustisen Pappilantielle valmistuu Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten yhteisöllisen asumisen yksikkö tämän vuoden aikana.
Työterveyshuollossa potilaan työkyky arvioidaan yksilöllisesti työn vaatimukset huomioiden. Samalla arvioidaan sopivan mittainen sairauspoissaolo ja suunnitellaan tarvittava kuntoutus tai mahdolliset muokkaukset työhön, jotta työhön paluu sujuisi mahdollisimman hyvin. Samalla erikoissairaanhoito saa keskittyä ydintoimintaansa, kun potilaan työhön paluun järjestelyt ovat sovittuina työterveyshuoltoon.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueella pilotoidaan lääkärin etävastaanottoa perusterveydenhuollon mielenterveysasiakkaille.
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön järjestämän valtakunnallisen NouHätä!-kampanjan tavoitteena on lisätä nuorten valmiuksia vaaratilanteiden ennakoimiseksi ja estämiseksi.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten tekemän nuorten mielenterveyspalveluita koskevan kyselyn mukaan tietoa nuorille tarjottavista mielenterveyspalveluista on lisättävä.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tekemän vanhuspalveluiden asiakastyytyväisyyttä selvittäneen valtakunnallisen kyselyn mukaan Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten asiakkaat ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä mm. kotihoidon aterioiden laatuun.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite on jakanut 85 000 euroa avustuksina 22:lle järjestölle.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite järjestää tänään suuronnettomuusharjoituksen Kokkolassa Kirkonmäen urheilukentän alueella ja Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa.
Myös Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soitessa on otettu käyttöön lakisääteinen sisäinen väärinkäytösten ilmoituskanava.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten potilastietojärjestelmän päivityksen jälkeen mikrobiologian ja patologian vastausten kirjaaminen Kanta-arkistoon ei ole onnistunut.
Oirearvion voi edelleen tehdä sähköisesti Omaolo.fi-palvelussa.
Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soiten johtaja Minna Korkiakoski-Västiä haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa koronatestaus muuttuu ensi vuoden alussa.
Keskussairaalan osastoilla ja tehostetun palveluasumisen yksiköissä vieraillessa pyydetään käyttämään FFP2-kasvomaskia. Osassa osastoista tai yksiköistä joudutaan rajoittamaan vierailuja pandemiatilanteen vuoksi.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloittaa maksuttomat kausi-influenssarokotukset ensi kuussa Soiten toimipisteissä.