Keskussairaalan osastoilla ja tehostetun palveluasumisen yksiköissä vieraillessa pyydetään käyttämään FFP2-kasvomaskia. Osassa osastoista tai yksiköistä joudutaan rajoittamaan vierailuja pandemiatilanteen vuoksi.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloittaa maksuttomat kausi-influenssarokotukset ensi kuussa Soiten toimipisteissä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella ryhdytään antamaan neljänsiä rokotteita vakavan koronavirustaudin riskiryhmiin kuuluville yli 18-vuotiaille tämän kuun lopulla.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten perhekeskuspalveluiden ylilääkäri Teemu Parpalaa haastattelee Jussi Häkkilä.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu koronatartuntoja enenevissä määrin.
Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite ostaa Esperi Carelta ikääntyneiden hoivayksikön Esperi Hoivakoti Fionan Kokkolassa
Soiten lastensairaalan remontti alkaa ensi maanantaina ja päättyy syyskuun lopussa.
Soiten alueella todettiin viime viikon aikana yhteensä 291 uutta tartuntaa.
Koronaviruksen ilmaantuvuusluku jatkaa laskusuunnassa Soiten alueella, mutta tautia on edelleen liikkeellä.
Koronaviruksen ilmaantuvuusluku jatkaa laskusuunnassa Soiten alueella, mutta tautia on edelleen liikkeellä.
Koronaviruksen ilmaantuvuusluku jatkaa maltillisessa laskussa Soiten alueella, mutta koronatautia on edelleen liikkeellä runsaasti.
Yleisestä, alueellisesta kasvomaskisuosituksesta luovutaan, mutta viranomaisryhmä suosittelee edelleen hybridimallista etätyötä.
Koronaviruksen ilmaantuvuusluku jatkaa maltillisessa laskussa Soiten alueella, mutta tautia on edelleen liikkeellä runsaasti.
Koronaviruksen ilmaantuvuus on laskussa Soiten alueella, mutta sairaalahoidon tarve on yhä korkealla tasolla.
Päihdeohjaaja Maria Hyyppää haastattelee Jussi Häkkilä.
Koronatilanne on hieman helpottanut Keski-Pohjanmaalla, vaikka tapausmäärät ja sairaalahoidon tarve ovat edelleen korkealla tasolla.