Kuva: Jussi Häkkilä

Soiten ja Kallion alueella uusia koronatartuntoja

12.02.2021 12:44 - Jussi Häkkilä

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta, joka liittyy Ruotsin Skellefteån tartuntaketjuun.

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten alueella on todettu yksi uusi koronavirustartunta, joka liittyy Ruotsin Skellefteån tartuntaketjuun. Siitä on Soiten alueelle tullut yhteensä 15 tartuntaa, kun jatkotartunnat lasketaan mukaan. Tartunnan saaneet on asetettu karanteeniin ja altistukset ovat tapahtuneet perhepiirissä.
Tartuntaketjuun liittyvät positiiviset näytteet ovat analysoitavana, neljä niistä on jo varmistunut koronaviruksen muunnoksiksi.
Rokotukset laajenevat ensi viikolla Soiten alueella alle 70-vuotiaisiin riskiryhmään 1 kuuluviin. Heihin otetaan yhteyttä puhelimitse ja sovitaan rokotusaika.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella Ylivieskassa vahvistettiin eilen kaksi uutta koronavirustartuntaa. Toinen niistä tuli tartuntaketjun ulkopuolelta, ja siihen liittyen altistuskaranteeniin asetettiin noin 40 ihmistä. Yhteensä Kallion alueen asukkaita on karanteenissa on noin 270.  

Lue myös: Koronatilanne heikkenee Kallion alueella -maskin käyttö vähentynyt

Kilpailut

Uusimmat