Oulun teatterin hallitus on päättänyt Alma Lehmuskallion jatkokaudesta taiteellisena johtajana vuoden 2026 loppuun saakka.
Rasvamontussa vieraillaan tällä kertaa meriteitse Raahen Pookissa. Kyydistä kyseiselle merimerkille huolehtivat Ingrid köökipaatin rakentaneet Kallion Risto ja Suorannan Heimo.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella oli tänään laajempi häiriö potilastietojärjestelmässä.
Rasvamonttu käsittelee tällä kertaa mm. kappaletavaraa ja terveisiä Sievin kulmilla. Kallion Matti on laittanut eläkepäivilläänkin hihat heilumaan ja entisöinyt museorekisteriin saakka 60-luvun Scania Vabiksen ja kappaletavara-autoksi muunnetun vanhan paloauton 80-luvulta. Pitkän linjan automiehenä ja rahtarina mestari tietää kuormien vaativan hevoisia ja molempien ajokkien pellin alta löytyy myös turbokone. Hallin kulmilla on monenlaista muutakin koneen raatoa ja eläkkeellä olevan miehen askeleet ehtivät enenevissä määriin suunnata projektihallin puolelle. Ansaittuja eläkepäiviään viettää hallissa puolestaan paikalleen jäänyt Lokomon vanha "tiekarhu". Entä ehtiiköhän tämä kyseinen koneharrastaja kohta kaivamaan naftaliinista käyttöönsä myös lapsuutensa "Matin polkuauton" 60-luvulta.
Koronaviruksen ilmaantuvuusluku jatkaa laskusuunnassa Soiten alueella, mutta tautia on edelleen liikkeellä.
Koronaviruksen ilmaantuvuusluku jatkaa maltillisessa laskussa Soiten alueella, mutta tautia on edelleen liikkeellä runsaasti.
Koronavirusta esiintyy peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella edelleen paljon.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella on todettu tällä viikolla 235 laboratoriovahvistettua koronavirustartuntaa, ja määrän odotetaan kasvavan.
Koronatilanteen vaikeutumisesta johtuen vastaanottojen ja koronaneuvonnan puhelinliikenne on pahoin ruuhkautunut ja kiireetöntä vastaanottotoimintaa joudutaan supistamaan. Tartunnanjäljitys kohdistetaan nyt sote-yksiköihin.
Oulun teatterin hallitus on päättänyt Alma Lehmuskallion jatkokaudesta Oulun teatterin taiteellisena johtajana.
Soiten alueella todettiin viime viikon aikana yhteensä 650 uutta koronavirustartuntaa.
Viime viikolla Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella todettiin 225 koronatartuntaa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella todettiin viime viikolla 202 koronavirustartuntaa.
Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella on todettu ensimmäinen omikron-variantin aiheuttama koronavirustartunta.
Koronaviruksen ilmaantuvuus on kaksinkertaistunut viikossa Soiten alueella. Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueella, jossa on kuluvalla viikolla todettu toistaiseksi 75 uutta koronavirustartuntaa.
Oulun eteläisellä alueella on käynnissä ympäristöterveydenhuollon järjestämistä ja organisointivaihtoehtoja koskeva selvitys.